Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha online nagyon jóba lettem egy lánnyal és megtetszettem neki de a valóságban nem olyan vagyok mint aminek mondtam magam?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel fél éve beszélgetek, de az elején nagyon lassan indult a beszélgetés (meg teljesen más téma volt) szóval inkább pár hónapja. És hát ahogy beszélgettünk nem vettem komolyan az elején és hazudtam pár dologról hogy online menőnek tűnjek és érdekesnek találjon. Mert ahogy mondtam az elején elég keveset beszélgettünk. 1 évet hazudtam a koromról, a külsőmről meg a testi adottságaimról, a tanulmányaimról, a hobbikról stb.
Szóval most ő egy izgalmas és menő embernek tart és ezért beszélget velem, de a valóságban ez nincs így.
dec. 14. 23:07
11/12 anonim 

válasza:

Mondd el, ne magadat kíméld. Nagy valószínűséggel nem is fog rá válaszolni, ha meg válaszol, túléled. Nem érdemli meg a ghostingolást, hogy semmit ne értsen és önmagát hibáztassa.
12/12 anonim 

válasza:

A korrekt az, hogy feltárod magad.
Aztán elbúcsúzol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!