Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok a tanáromba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a tanáromba mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok az illető 22. Engem nem tanít de szokott helyettesíteni. Nemrég megtudtam hogy nagyon hajt 16-17 évesekre, az előző kapcsolata is egy fiatalabb csajjal volt és kemény 2 hónapig tartott neki. Társkeresőn is megtaláltuk, de nekem már szeptember óta nagyon bejön. Nem tudom hogy kéne kezdeményezni, a barátnőm nagyon elítél emiatt. Iskolán belül elég nehéz arra gondoltam ne kéne követnem instán. Vagy várjam meg a 18 at nem tudom. Tanácstalan vagyok mindig zavarba jövök tőle. Viszont azt se szeretném hogy kirúgják. Mit csináljak?

ma 11:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el
ma 11:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Miert?
ma 11:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Illegális, felejtsd el. Érettségi után megpróbálhatod
ma 14:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"az előző kapcsolata is egy fiatalabb csajjal volt és kemény 2 hónapig tartott"

Meg az azelőtti, meg az azelőtti, meg az azelőtti... komolyan, nem tűnik fel, hogy KÉT HÓNAP? Gondolod, téged nem fog eldobni, ha megunt?

ma 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

De amúgy 22 évesen hogy lehet tanár valaki. A tanári 5 éves egységesen, ha 18 évesen érettségizett, akkor is legkorábban 23 évesen taníthatna rendesen.

Ugyhogy sztem ez kamu

ma 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:

El kéne mennie az iskolából másikba, hogy járhasson veled, mert ha kiderül a viszonyotok, kirúgják.

Amúgy se biztos, hogy bejössz neki.

ma 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem csak megdugna néhány héten keresztül. Ok, ok megtanítana olyan trükkökre, hogy a következő pasit a mennybe repíted ahogy mosolyogva nyeled le a végén. De biztos hogy akarod, hogy egy életen át az összes mostani osztálytársad úgy emlékezzen rá mint akit rommá kefélt a fiatal tesitanár?

Ha igen, akkor írj rám és elmesélem hogy környékezd meg.

ma 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:
5: pl gyakorlati féléven/éven van
ma 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:
A gimik tele vannak jó pasikkal, kizárt, hogy tanárnak a legjobb pasik mennének... Sőt...
ma 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Érettségiig eleve nem lehet semmi köztetek. Ha esetleg még akkor is tetszeni fog, akkor majd az utolsó év lezárását követően megpróbálhatod.
ma 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!