Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a tanáromba mit tegyek?
"az előző kapcsolata is egy fiatalabb csajjal volt és kemény 2 hónapig tartott"
Meg az azelőtti, meg az azelőtti, meg az azelőtti... komolyan, nem tűnik fel, hogy KÉT HÓNAP? Gondolod, téged nem fog eldobni, ha megunt?
De amúgy 22 évesen hogy lehet tanár valaki. A tanári 5 éves egységesen, ha 18 évesen érettségizett, akkor is legkorábban 23 évesen taníthatna rendesen.
Ugyhogy sztem ez kamu
El kéne mennie az iskolából másikba, hogy járhasson veled, mert ha kiderül a viszonyotok, kirúgják.
Amúgy se biztos, hogy bejössz neki.
Szerintem csak megdugna néhány héten keresztül. Ok, ok megtanítana olyan trükkökre, hogy a következő pasit a mennybe repíted ahogy mosolyogva nyeled le a végén. De biztos hogy akarod, hogy egy életen át az összes mostani osztálytársad úgy emlékezzen rá mint akit rommá kefélt a fiatal tesitanár?
Ha igen, akkor írj rám és elmesélem hogy környékezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!