Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a tanáromba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és szerintem szerelmes vagyok a 26 éves töritanáromba. Nagyon jóképű, okos, vicces, kedves és imádok vele beszélgetni. Az érdeklődési körünk is hasonló. Ő nem érez így, majdnem biztos, de tudom, hogy kedvel engem. Szerintem okosnak is tart és ez nagyon jól esik. Nem járni akarok vele (max miután már nen lesz a tanárom🤭), inkább a közelében lenni. Nincs barátnője amúgy. Nagyon fura ez az érzés, mit tegyek?ma 00:15
1/2 anonim válasza:
semmit. ne dugj a tanároddal. mindkettőtöket kirúghatják.
2/2 anonim válasza:
Valld be neki, utána már nem leszel az belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!