Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lettem a technika...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem a technika tanáromba és nem tudok mit csinálni, ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok ő szerintem 32 35 körül van szeretem nem tom kiverni a fejemből és elfelejteni. rá gondolok mindennap. Nagyon nagyon szeretem őt nem tom kiverni a fejemből és nagyon nagyon hiányzik.

mindennap ő jár a fejembe és nem tudom kiverni fejemből.

velem nagyon kedves és látszik rajta,hogy nagyon bír engem és ugyanez rajtam is látszik de nagyon:)

2015. nov. 4. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Könyörgöm, fejezzétek be ezt a marhaságot, az egyik a tesitanárába zógott bele, te meg kétszer is a technikába...

TÖRŐDJETEK BELE, HOGY EZ TINISZERELEM ÉS NEM LESZ SEMMI EREDMÉNYE

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2015. nov. 4. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Szia, ha szeretnél írj privit, és megpróbálok tanácsokat adni. :)
2015. nov. 4. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem, hogy lehet ennyi idősen beleszeretni ilyen "vén" emberekbe...
2015. nov. 4. 17:06
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Ha 17-18 korul lennel akkor lenne eselyed de 12 eves lanytol o semmit se akar. Max ha pedofil

Es az ilyen viszonyoknak sosincs jo vege.

2015. nov. 15. 11:17
 5/9 A kérdező kommentje:

sziasztok

olyan írjon aki tud segíteni nekem és tanácsot adni

2015. nov. 21. 16:49
 6/9 A kérdező kommentje:

egyre hevesebben ver a szívem

mostanába sokat beszélünk,kedvesebb hozzám,megértőbb....stb van köztünk valami vonzás vagy nem tudom és még van 1 évem uttána elballagok és már nem lesz velem :(nem tudom elfelejteni nap mint nao rá gondolok nagyon szeretem

mit tegyek??aki tud segítsen ,adjon tanácsot és írjon privibe köszönöm

2016. jún. 22. 09:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy tanár mindenkivel kedves próbál lenni. Gondolj bele ,nem csak veled kedves. Ha meg "szerelmes" lenne beléd az bűncselekménynek minősül. Börtönbe is kerülhet,ha elfajul a dolog.
2016. jún. 22. 09:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyugi, ez nagyon nem a szerelem kategória. Nem is ismered. Ami teljesen normális, tekintve, hogy tanár-diák kapcsolat. Hidd el, semmi vonzás nincs köztetek :D Vagyis ha van, akkor a tanárod egy beteg pedofil..

Én azt tanácsolom, hogy nézegesd szépen messziről, aztán úgyis elfelejted majd. 16/L

2016. jún. 22. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Vonzalom a loszarz... Sajna el kell mondjam, nem csak veled kedves, mert az eleg furan mutatna... Ha pedig ez van egy pedoooofil.... A lenyeg h remelem azota lenyugodtal mar, mert ilyen idiotasagot eletemben nem hallottam... A vinzalom az azt se tudod mi 😂😂😂
2016. jún. 23. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!