Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van valami technika vagy...

Van valami technika vagy bármi amivel újra szerelmes (ebb) lehetnék a férjembe?

Figyelt kérdés

Szeretem most is, de nem eléggé;( őnagyon szeret érzem csak én olyan hideg vagyok vele;( szeretném megint szerelemmel szeretni!!! Vagy csak jobban mint most, mert jo ember és nem akarom bántani;(

Azért irok ide háthavalaki tud valamit... Előre is köszönöm!

2012. szept. 25. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Bájitalt nem tudok ajánlani, csak bájbeszélgetést. A jó ember az kevés. Esküszöm, én is nagyon jó ember vagyok, megsem leszel belém szerelmes. Ha elhidegültél tőle annak bizony okai vannak és a párod lehet a ludas benne, ha másban nem, hát annyiban, hogy hagyta, hogy elhidegülj. Ezt komolyan meg kellene beszélnetek. Minden bántás nélkül. Úgy gondolom valami hiányzik a kapcsolatotokból, ami régebben megvolt és ami nagyon hiányzik neked. Nincs más megoldás: Közösen megkeresni és megszüntetni az okokat! Ha valóban olyan jó ember, mint írod, akkor megért téged és együtt fog működni veled. Sok boldogságot!
2012. szept. 25. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hiába pontozzátok le, igaza van az elsőnek.
2012. szept. 25. 22:11
 3/6 A kérdező kommentje:

En nem pontozom! Igaza van!

De remeltem hogy van "konnyebb" megoldas is egy beszelgetesnel;)

Koszonom szepen!!!;))) teljesen igazad van tenyleg... De szerintem egy hetig kene beszelgetni;)

Na valahogy majd lesz(;

2012. szept. 25. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogy ezt előadtad, valószínűleg a párod nem is sejti, hogy baj van, ezt nem ártana éreztetni vele. Mindenesetre remélem, hogy nem olyan irányból akarod megközelíteni a dolgot, mint amilyen kategóriában ezt a kérdést feltetted.
2012. szept. 25. 23:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted a férjeted akkor nem a k.rvára nem létező "mágiához" kéne fordulni tudod?Ez olyan hogy: Hoppá éppen nem nevetek a viccemen gyorsan iszok egy üvegel abbol a f.sza bájitalból és egyből mindenki szerint tök jó arc leszek.HA nem szereted a párodat akkor miért egyből a sokak szerint igen de amúgy nem létező "mágiához akarsz fordulni?
2012. szept. 26. 01:18
 6/6 chrishu ***** válasza:
48%

Én küldtem rátok szerelmi áldást. Ha fehér biciklivel és repülő macskákkal álmodsz akkor van esély megmenteni a kapcsolatot

Elsőnek igaza van

2012. szept. 26. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!