Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akinek nagyon tetszem, (bevallotta) és az elején nekem is tetszett, viszont már nem tetszik, és nem tudom hogyan mondjam meg neki, mert nem akarom megbántani (bár tudom, hogy ez elkerülhetetlen)

dec. 4. 12:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Csak ahogy írtam neki mag nagyon tetszem
dec. 4. 18:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor írd meg neki, finoman. Ha gondolod bemásolhatom amit én írtam mikor ilyen szituációban voltam ha nagyon el vagy akadva.
dec. 4. 18:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt megköszönném😉😊
dec. 4. 18:14
 14/16 A kérdező kommentje:
10-es, kipróbáltam, nagyon jó, köszi
dec. 4. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Már egy ideje szerettem volna veled beszélni erről csak nem tudtam, hogyan tegyem... Az elején mikor megismertelek nagyon jó volt veled beszélgetni, ismerkedni. Viszont most jöttem rá hogy én erre még alkalmatlan vagyok. Próbálkoztam és reméltem hogy csak idő kérdése és úgy érzek mint az elején, de nem megy. Nem szeretnék elhamarkodott döntést hozni viszont a te időded sem szeretném húzni ezzel...

(Én ezt írtam annó, persze pár személyesebb jellegű mondatot kitöröltem)

dec. 4. 19:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Ez tökéletes, nagyon köszönöm! Ment a "zöld pacsi"😊
dec. 4. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!