Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akinek nagyon tetszem, (bevallotta) és az elején nekem is tetszett, viszont már nem tetszik, és nem tudom hogyan mondjam meg neki, mert nem akarom megbántani (bár tudom, hogy ez elkerülhetetlen)

tegnap 12:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
"ne haragudj, de már nem jössz be"
tegnap 13:38
 2/16 A kérdező kommentje:

Ez nem túl "bunkó"?

Mert nagyon aranyos, kedves a fiú, szóval szerintem ez túl hát nem azt mondom, hogy bunkó, de nem túl tisztelettudó...

tegnap 14:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi tiszteletlenség nincs benne!

Ha nem tetszik már, akkor nem tetszik, az őszinteség hiánya és a képmutatás sokkal nagyobb tiszteletlenség.

Már nem egy 5 éves gyerekről beszélünk.

tegnap 14:28
 4/16 anonim ***** válasza:
"Sajnálom, de már nem tudok rád úgy tekinteni, mert" pl nincs meg a közös hang, mások az elképzeléseitek stb
tegnap 16:59
 5/16 A kérdező kommentje:

4-es ez nagyon jó, köszi, már csak azt nem tudom, hogyan mondjam el neki, mert félek!

🥺🙁

tegnap 17:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Személyesen mond el neki mindenképp! Mond meg neki hogy az elején neked is voltak érzéseid iránta, de már ez elmúlt s szeretnél tovább lépni.

Pont nemrég voltam ugyan ebben a szituációban, hidd el megfogja érteni és látszik hogy törődsz az érzéseivel így megbántani sem fogod.

tegnap 17:59
 7/16 Senior Séf ***** válasza:
41%
Miért kéne megmondani? Majd a viselkedésedből észreveszi.
tegnap 18:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Mert így legalább látja, hogy nem csak úgy otthagyom őt, mint egy rossz botot, hanem elmondom neki, amit érzek...
tegnap 18:04
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát de nem vagytok egy pár, nem otthagyás.
tegnap 18:07
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

Na látod! Törődsz az érzéseivel tehát tuti nem fogod megbántani.

Ha nagyon el vagy akadva esetleg kérdezd meg a chat gpt-t. Elég hasznos tanácsokat tud adni.

6/8-as voltam.

tegnap 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!