Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Ez nem túl "bunkó"?
Mert nagyon aranyos, kedves a fiú, szóval szerintem ez túl hát nem azt mondom, hogy bunkó, de nem túl tisztelettudó...
Semmi tiszteletlenség nincs benne!
Ha nem tetszik már, akkor nem tetszik, az őszinteség hiánya és a képmutatás sokkal nagyobb tiszteletlenség.
Már nem egy 5 éves gyerekről beszélünk.
4-es ez nagyon jó, köszi, már csak azt nem tudom, hogyan mondjam el neki, mert félek!
🥺🙁
Személyesen mond el neki mindenképp! Mond meg neki hogy az elején neked is voltak érzéseid iránta, de már ez elmúlt s szeretnél tovább lépni.
Pont nemrég voltam ugyan ebben a szituációban, hidd el megfogja érteni és látszik hogy törődsz az érzéseivel így megbántani sem fogod.
Na látod! Törődsz az érzéseivel tehát tuti nem fogod megbántani.
Ha nagyon el vagy akadva esetleg kérdezd meg a chat gpt-t. Elég hasznos tanácsokat tud adni.
6/8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!