Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tesztem a lánynak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tesztem a lánynak?

Figyelt kérdés
Akárhányszor elmegyünk a barátaimmal iszogatni van egy lány aki szinte mindig megkér, hogy üljek le mellé meg hasonlóak, sokszor mellettem sétál, beszélgetünk, viszem a hátamon meg ilyenek. Múltkor házibuliban velem aludt, odajött és megkérdezte befekdühet-e mellém pedig lett volna hely ahol tudna aludni. Nem tudom eldönteni, hogy csak szimplán megbízik bennem és egy jó barátnak lát vagy érez valamit. Bepróbálkozni nem akarok nála amíg nem megyek biztosra mert ha mégse tetszenék neki nagyon beégnék.
tegnap 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nehéz kérdés, mert vagy nagyon jó barátnak tart, vagy érez valamit. Az nem opció, hogy a kövi iszogatásnál megkérdezed tőle?
tegnap 22:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, elég ciki lenne mert pár hónapja azt mondta van valaki aki tetszik neki, meg amúgy is. Az a baj egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy tényleg csak egy jó barátnak tart vagy tetszem neki mert amúgy meg nem beszélünk csak ha elmegyünk a barátokkal valahova de ha elmegyünk akkor azt mondja üljek le méllé, rárakja az ő lábát az enyémre, nekemdől meg hasonlóak de én ennyiből nem tudom eldönteni
tegnap 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 Ittasan kérdezd meg, mert akkor ráfoghatod a piára.
tegnap 22:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Józanul is megtudnám kérdezni tőle mert amúgy meg nagyon rendes, kedves meg érett hozzá, hogy az ilyen dolgokat meg lehessen vele beszélni de ittasan azért könnyebb
tegnap 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!