Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rengeteg lánynak tetszem, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg lánynak tetszem, de senkihez sem közeledek, mert a fiúkat szeretem, mi erre gimiben a megoldás?

Figyelt kérdés

A barátaim mindig mondják, hogy ez-meg az a lány milyen jól néz ki, meg tetszem neki, miért nem lépek. Nekem viszont a fiúk tetszenek és nem vonzódom a lányokhoz, pedig ők mindig beszélgetni akarnak, meg mosolyognak, mondják, hogy szimpi vagyok nekik.

Már nagyon fárasztó, azt mondom, hogy különleges az ízlésem, meg nálam nem jön könnyen, hogy kezdeményezzek valakinél, de még évekig ez fog menni, mert csak 16 vagyok, de már most unom a kifogásokat. Hiába budapesti vagyok, szerintem ezt még nem merem felvállalni és nagy az esélye, hogy halálra cikiznének a suliban. Szüleimnek sem merem elmondani, pedig ők mnegértenék szerintem. De nem vagyok képes még rá.

2024. júl. 15. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha hihető, mondd, hogy a tanulásra szeretnél koncentrálni.

Vagy neked nyűg a párkapcsolat, nem akarsz kötöttséget.

De az is jó, amit mondasz, csak légy kitartó és következetes. Ez sajnos ilyen, lesznek, akik állandóan ezzel nyaggatnak.

Amíg valóban nem állsz készen, addig valóban nem érdemes előbújni.

Bár ha az elsőn túl vagy, utána már könnyebb :)

Sok sikert, kitartás!

2024. júl. 15. 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Barátaidnak sem mered elmondani?
2024. júl. 15. 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Volt már bármilyen fizikai kapcsolat fiúval?
2024. júl. 15. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy van barátnőd, nem a suliból, valaki, akit ők nem ismernek. Pl. Távkapcsolat.
2024. júl. 15. 15:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

1:A tanulást szoktam mondani, jó tanuló vagyok, hihető, hogy emiatt nincs időm.

2: Nem, még én is egyelőre barátkozom ezzel.

3: Nem volt.

4: Ez is egy megoldás, idővelé jó indok lehet.

2024. júl. 15. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meleg srácoknak sokkal inkább vannak legjobb barátnői, mint barátai.
2024. júl. 15. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:

6# (nak írom) Van egy meleg srác a suliban, aki tök lazán veszi a dolgokat. Ő se vonzódik hozzájuk, hanem egyszerűen mindenkivel jóban van. Szerintem nagyon jól csinálja, senki se baszogatja már őt ilyenekkel, nagyon közvetlen. Bármelyik lányt megkaphatja, de ezt csinálja már 9. óta.

Nálam meg pont az a helyzet heteró vagyok, de nekem se jönnek be se a lányok, de nem verem nagy dobra. Közvetlen vagyok, ha meg kérdezget, elfojtom hamar. De utána se leszek vele köcsög.

2024. júl. 16. 10:02
 8/8 A kérdező kommentje:

6: Nekem vannak vegyesen, lányok, fiúk, mindenkivel jól kijövök.

7: Ez tök jó, irigylem. 😅

2024. júl. 16. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!