Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátommal ugyan az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátommal ugyan az a lány tetszik nekünk. Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel év elején ismerkedtem meg a suliban. Úgy érzem jól megvan a közös hang, nagyon tetszik nekem, el tudnék képzelni vele kapcsolatot. Aztán velem párhizamosan a legjobb haverom (a lány és a barátom alsóban osztálytársak voltak és neki már akkor is tetszett a lány) újra beszélgetni kezdett vele, de ő nem tudja hogy nekem is tetszik. A barátom nemrég elmondta, hogy tetszik neki a lány. Mindketten szoktunk vele beszélgetni, a baráti társaságunk programjain is ott van néha. Elmondjam a haveromnak hogy nekem is bejön? Eddig még egyikünk sem közeledett nyíltan. Vagy mondjuk hívjuk el mindketten és amelyikünkel elmegy? Vagy hogy oldjuk ezt meg? Nem akarom hogy a haverom megharagudjon rám.

2022. nov. 28. 10:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azé az elsőbbség aki a bátrabb és pl hamar elhívja randizni
2022. nov. 28. 10:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Én el mernem hívni, de ez nem olyan mintha hátbaszúrnám a haverom?
2022. nov. 28. 10:58
 3/15 anonim válasza:
41%
végül is csak 4 milliárd másik csaj van, de nem baj. vesszetek össze vagy tépjétek ketté
2022. nov. 28. 11:12
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Ez totál szívás helyzet.

Ha a barátodnak is tetszik, és mégis veled jön össze a lány, akkor könnyen vége lehet a barátságnak. Ha egyiktekkel összejön, és mégsem lesz hosszútávú a kapcsolat, akkor utána próbálkozhat a másik is. Bár ez is elég hülyén jön ki. Ha tényleg jó barátod a srác, akkor beszéld meg vele. Ha nem annyira jó barátod (és nem bánod, ha esetleg vége lesz), akkor hajts rá a lányra.

Vagy felejtsétek el mindketten a lányt, mint kapcsolat.

Sok szerencsét, bárhogy is döntesz 🙂

2022. nov. 28. 11:14
 5/15 A kérdező kommentje:
#4 te nem olvastad el a kérdést? Xd ki veszekszik?
2022. nov. 28. 11:16
 6/15 anonim ***** válasza:
51%

Az, hogy tetszik nem jelenti hogy szerelmes is vagy. Vagy lehet odamész és elhajt a halál f@$zára.

Szerintem engedd el, nem csak az az egy lány létezik a világon. Vagy hajts rá, de akkor megkockáztatod azt is, hogy vége lesz a barátságnak.

2022. nov. 28. 12:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
És a lánynak melyikőtök tetszik? Nem biztos, hogy mindketten, és akkor nincs gond.
2022. nov. 28. 13:14
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

Győzzön a jobbik.

Ha igazi barátok vagytok, elfogadjátok, hogy csak az egyikőtöknek van esélye, és ő lehet boldog egy ilyen szerelemmel, nem azt várjátok el egymástól, hogy most akkor mindkettőtöknek rossz legyen. A másik fél majd túlteszi magát.

2022. nov. 28. 14:22
 9/15 anonim ***** válasza:
58%
Összevesztek, aztán a csaj összejön egy harmadikkal xD
2022. nov. 28. 16:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűnik szép gondolatnak, de te miért ne léphetnél a csaj felé, ha a barátod nem teszi meg? Aki mer, az nyer. Végső soron a lányon múlik, szóval...
2022. nov. 29. 11:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!