Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azthiszem hogy megtetszett az osztálytársam, de van itt valami...megoldás?
Figyelt kérdés
szóval ez úgy volt, hogy megismertem ezt a fiút itt a középiskolában, nagyon közvetlen volt már az elején, én viszont visszahúzódó voltam világéletemben az idegenekkel. Mindig kereste a társaságom amit én távolságtartóan fogadtam. Azt is furcsáltam, mikor megkérdezte, hogy cigizek-e, és mondtam hogy nem, erre az volt a válasza: "az baj".. Viszont telt az idő ...hát kicsit lehet, hogy elkezdett tetszeni🙄❤️🩹..és elhívott, hogy elmehetnénk ketten valahova, mert annyira jó lenne, meg ilyenek...nemtudom elmenjek-e vele..szeretnék, de a legjobb barátnőm, aki régebb óta ismeri azt mondta, h ne dőljek be neki bármit mond, mert csak játszik a lányokkal :(.. Anyunak nem mondom el ezt, tuti kiakadna, már azért is elküldte gondolatban melegebb éghajlatokra a srácot amiért rámírt .. szerintetek találkozzak vele kettesben vagy hagyjam inkább? Nem is tudom pontosan, hogy mit érzek iránta...2022. jan. 18. 16:47
1/7 anonim válasza:
A leírtak alapján egyértelmű, hogy felejtsd el.
Egyrészt mi az, hogy baj, ha nem cigizil? Semmi köze hozzá, csak játsszani akarja a menőt. Másfelől ha a barátnőd is ezt mondja róla, akkor engedd el.
2/7 anonim válasza:
Találkozz vele.A cigis dolgot mondhatta viccbol is,hisz ha tenyleg gond lenne nem erdekelned.Nem tudom a baratnod milyen kapcsolatba allt vele,de sajat benyomasokbol itelkezz.Mondhatta rossz indulatbol is vagy azert mert bejon neki.Az is lehet hogy a srac megvaltozott azota.Meghallgattad a velemenyet figyelembe veszed,vigyazol magadra,nem mesz bele dolgokba amit nem akarsz nem vagy naív akkor rossz nem tortenhet.Kicsit nyomozhatsz is utanna ha meg nem tetted meg.
3/7 anonim válasza:
#2 Dehogy mondta viccből a cigiset, menőzni akart. Értjük hogy kanos vagy, de használd rá a kezedet és ne beszélj hülyeségeket.
4/7 anonim válasza:
Gyaníthatólag a barátnőd nem random talált ki róla dolgokat. Ne menj el, nagyon nem jó ötlet.
5/7 anonim válasza:
3# Úristen ezt sose értettem hogy mi a f@szert kell egybol kitalalni valami agyszulemenyt es beallitani ugy mintha igaz lenne.Nem is ismersz b@zdmeg de az itelkezes omlik a szadbol.Gaz hogy neki ugrasz a torkomnak csak azert mert elmondtam a velemenyem.
6/7 MDaniel98 válasza:
A legjobb barátnőd vélhetően nem viccből mondta ezt, szerintem felejtsd el a srácot, ha jót akarsz magadnak.
7/7 anonim válasza:
Szerintem se menj el, épelméjű nem cigivel menőzik. Plusz azért a barátnőkben legtöbbször megbízhatsz ilyen téren, ha ő sem tanácsolja, én bíznék benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!