Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normalis ha egy 13 eves lanynak 2 exe van? (Nem magamrol beszelek mielott valaki betamadna)
Figyelt kérdés
okt. 12. 18:41
1/13 anonim válasza:
Normális. Az, hogy együtt jártak, nem sokat jelent. Lehet, 12 évesen kézenfogva sétáltak a parkban.
2/13 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Nekem 56 db exem van, a felének a nevére sem emlékszem. Ez normális? Ez van, mit csináljak vele?
4/13 anonim válasza:
Nekem is volt már exem. Semmi komoly nem törént még csók sem XD. Viszont volt olyan évfolyamtársam akinek 13 évesen már "komoly kapcsolata volt" (csókolóztak stb...) de a csaj hamar ki is égett. Sőt nekem már ovodában is voltak exeim (gondolom együtt építettünk homokvárat)
5/13 anonim válasza:
Az a döntő, milyen kapcsolara volt. Tiszta szerelem jó dolog, bünös szexkapcsolat rossz és kiskorú megrontása lenne. De neki szerintem csak szép tiszta kapcsija volt.
7/13 anonim válasza:
Hát kinek mi.Van akinek 11 évesen van 3 exe.és van akinek 20 évesen egy se:D
8/13 anonim válasza:
Attól függ. Én ismertem olyan lányt, aki kapcsolatnak tekintett egy online beszélgetést. Soha nem találkoztak a sráccal, de mégis az egyik exének tekinti. Szóval, ha itt is hasonló a helyzet, akkor nem érzek benne semmi rosszat.
9/13 anonim válasza:
Viszont ha ilyen a lány hogy egy online beszélgetést és kapcsolatot rendes kapcsolatnak tart, az sehogy se normális szerintem
10/13 anonim válasza:
Nekem 13 evesen volt mar 4 exem, de olyan ertelemben, hogy egyik sem volt ugymond “komoly”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!