Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan barátkozzak meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan barátkozzak meg a barátom hugával?

Figyelt kérdés
Én vagyok az első a barátomnak akit felvitt bemutatni a családnak. Már lassan 2 hónapja vagyunk együtt és nemrég közölte hogy a huga egy kicsit féltékeny rám, elvileg azért mert most van egy másik lány is a háznál és hogy annyit nem foglalkozik vele. Én 18 vagyok és ő is 18. Persze gondolom tényleg szokatlan, szóval a kérdés az lenne hogyan tudnék vele jobban kijönni hogy ne érezze rosszul magát? Bármi tipp? (Bar kicsit introveltált vagyok az ilyenekhez de szeretnék valamit tenni)

#féltékenység #Barátom huga
nov. 11. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem elhívnám egy sütire, és megbeszélném vele, hogy te nem helyette jöttél, hisz őt senki nem ütheti ki a nyeregből, a barátod is mindig mondja, milyen fontos a számára, meg amúgy is teljesen másféle kapocs van kettejük között

Meg talán mondd neki, hogy lehet most kevesebbet foglalkozott vele a bátyja, de csak mert neki a barátnőzés még új dolog, de amúgy nem lesz ez mindig így (de akkor a barátoddal is beszélj, hogy ne hanyagolja el a húgát)

nov. 11. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
sztem ne "nyomulj rá" előbb utóbb majd megszok. a lényeg h legyél vele kedves de ne legyen ilyen mű kedvesség mert az nagyon taszító. aztán majd ki alakul
nov. 11. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen bőven benne van a pakliban, hogy 18 évesen neki is lesz valakije, és amit most érez, egészen csak addig fennálló átmeneti állapot. De az, hogy megpróbálod őt megismerni, az nem gondolom rossz lépésnek.
nov. 12. 06:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt elsősorban nem neked kell intézkednek, hanem a barátodnak.
nov. 12. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Hívd el bulizni és csókolózzatok a női wcben.
nov. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!