Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan barátkozzak meg a barátom hugával?
Figyelt kérdés
Én vagyok az első a barátomnak akit felvitt bemutatni a családnak. Már lassan 2 hónapja vagyunk együtt és nemrég közölte hogy a huga egy kicsit féltékeny rám, elvileg azért mert most van egy másik lány is a háznál és hogy annyit nem foglalkozik vele. Én 18 vagyok és ő is 18. Persze gondolom tényleg szokatlan, szóval a kérdés az lenne hogyan tudnék vele jobban kijönni hogy ne érezze rosszul magát? Bármi tipp? (Bar kicsit introveltált vagyok az ilyenekhez de szeretnék valamit tenni)#féltékenység #Barátom huga
tegnapelőtt 21:21
1/5 anonim válasza:
Én szerintem elhívnám egy sütire, és megbeszélném vele, hogy te nem helyette jöttél, hisz őt senki nem ütheti ki a nyeregből, a barátod is mindig mondja, milyen fontos a számára, meg amúgy is teljesen másféle kapocs van kettejük között
Meg talán mondd neki, hogy lehet most kevesebbet foglalkozott vele a bátyja, de csak mert neki a barátnőzés még új dolog, de amúgy nem lesz ez mindig így (de akkor a barátoddal is beszélj, hogy ne hanyagolja el a húgát)
2/5 anonim válasza:
sztem ne "nyomulj rá" előbb utóbb majd megszok. a lényeg h legyél vele kedves de ne legyen ilyen mű kedvesség mert az nagyon taszító. aztán majd ki alakul
3/5 anonim válasza:
18 évesen bőven benne van a pakliban, hogy 18 évesen neki is lesz valakije, és amit most érez, egészen csak addig fennálló átmeneti állapot. De az, hogy megpróbálod őt megismerni, az nem gondolom rossz lépésnek.
4/5 anonim válasza:
Szerintem itt elsősorban nem neked kell intézkednek, hanem a barátodnak.
5/5 anonim válasza:
Hívd el bulizni és csókolózzatok a női wcben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!