A boltban találkoztam egy nénivel akitől megkérdeztem családtagot vagy barátot gyászol. Az előbbit mondta mire én, hogy kár mert ha barát lett volna betölthetném az űrt amit hagyott. Sajnos nem lett a barátom. Hogy barátkozzak akkor?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 12:00
2/11 anonim válasza:
én remélem hogy komoly.. mert viccnek durva lenne... :-DD
3/11 anonim válasza:
Dugd ki a stílusodat.A slicced mögött van, ha férfi vagy.Akassz rá egy táblát, hogy barátot keresek.
4/11 anonim válasza:
Takarodj a gyakorikerdesek.hu nevet viselő internetes oldalról!
5/11 anonim válasza:
"Ugye ez csak vicc"
Minden bizonnyal igen. Az Agymenők sorozatban volt egy hasonló jelenet, gondolom azt próbálta idézni a kérdező, roppant humorosnak gondolva magát.
6/11 anonim válasza:
o.O most elképzeltem, ahogy a biztonsági őr kamerán keresztül figyelni az eseményeket.
7/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van. A kíváncsi Gyurka könyv hatásosabb. A majmokat úgyis szeretem.
2022. febr. 7. 15:19
8/11 anonim válasza:
Úgylátom nem csak én néztem az Agymenőket...Vigyázz, mert a könyvtárban picit pedofilnak fogsz tűnni mikor a kislánnyal akarsz barátkozni.... Hiába rajong ő is a vonatokért....
9/11 A kérdező kommentje:
Nem megyek a könyvtárba. Inkább megyek haverkodni Berrivel.
2022. febr. 7. 19:31
10/11 anonim válasza:
Fú, asszem épp terhes és muszáj lesz eltűrnie téged... Sok sikert🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!