Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan ismerkedtél meg a...

Hogyan ismerkedtél meg a legjobb barátoddal/barátnőddel?

Figyelt kérdés
Jöhetnek a történetek :D

2022. jan. 30. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Az enyém elég egyszerű. Ugyanabban az egyesületben sportoltunk, és már az első alkalommal megkedveltük egymást. Lassan 6 éve vagyunk legjobb barátnők, és remélem, hogy ez sokáig így is marad :)

16/l

2022. jan. 30. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Suliból.
2022. jan. 30. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Neten, egy játékban. Nem barátkozási szándékkal kezdtünk el beszélni, de végül így alakult. 10 évig voltunk barátok, aztán ő kiköltözött a világ legtávolabbi országába, így átment teljesen onlineba egy időre, aztán más okok miatt is teljesen megszakadt. Azóta nincs legjobb barátom, sőt igazi barátom sincs. Haverok vannak, meg olyan akinek egy vagyok a sok közül, mindig rohan egyikünktől a másikhoz, nem lehet vele egy jót beszélgetni.
2022. jan. 30. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az egyiket oviban.

A másik barátnőmet a buszmegállóban. Egy közös ismerősünk mutatott be minket egymásnak. Én 13 voltam ő 18.

29/N

2022. jan. 30. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem rá, mert még csak 2-3 éves voltam. Közel laktunk és sokat játszottunk együtt. Azóta már felnőttünk, de sosem távolodtunk el egymástól. 21/L
2022. jan. 30. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyikükkel középiskolában, másikukkal munkahelyen találkoztam. (De az utóbbinál is 20 éves voltam csak). Utána már nem lettek tartós barátságaim, havernők jöttek-mentek, de igazi nem maradt.
2022. jan. 31. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kiírtam ide egy ismerkedős/barátkozós kérdést és írt nekem. :D
2022. jan. 31. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
Kollégiumból ismertem látásból, aztán egyik alkalommal egy busszal mentünk haza (bár akkor még nem tudtam, hogy egy városból valók vagyunk és vannak közös barátaink) és nem volt sok szabad hely. Szóltam neki, hogy nyugodtan mellém ülhet, aztán így is tett és végig beszéltük az utat, szóval elég gyorsan megtaláltuk a közös hangot :D
2022. jan. 31. 15:59
 9/9 anonim válasza:
100%

Én a legjobb barátnőmmel nagyon fura módon barátkoztunk össze. Gimi első napján nagyon nagyon nagyon nem bírtuk egymást. Neki volt egy barátja akivel engem álandóan kibeszéltek. Mivel nekem nem nagyon ment a barátkozás így inkább a fiúkhoz fordultam. Az egyik fiú barátom(aki amúgy bejön) rajz órán mellém ült és mikor festentünk leöntött engem és a festményemet barna vízzel. Amikor próbáltuk megálapítani h mennyire fog látszani amikor megszárad oda jött hozzánk az lány(vagy is csak kiakarta dobni a szemetet) meg kérdezte a fiú barátom h szerinte mennyire fog látszani ha megszárad és akkor valamiért elkeztünk beszélgetni és legjobb barátok vagyunk azóta.

(Azért vannak közte még dolgok ha szeretnéd megtudni keres fel privibe)

2022. febr. 4. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!