Osztályon kívül hol és hogyan lehetne megtalálni az igaz BFF-et? Már az is sokat segíteni hogyha ti leírnátok, hogy hol és hogyan ismerkedtetek meg a legjobb barátotokkal/ barátnőtökkel. + Nektek van bff-etek? Nehéz megtalálni?
Van egy barátnőm akivel nagyon régóta ismerjük egymást jóban vagyunk,egy osztályba járunk de ennek ellenére méges ő az igazi bff-em. Úgy érzem nem oda-vissza a mi barátságunk és nemrég ráadásul átvettem tőle a nemérdekel, hanyag stílusát is :(
Nem tudom mit csináljak, mi legyen vele...most csak egy igazi legjobb barátnőre vágyok semmi többre
Ne legyel turelmetlen. Ezt tudom irni. Majd jon magatol.
Nekem speciel 2(?) van.
Egy 14 eve vagyunk bnok, alt. Suliba ismerkedtunk meg es az egesz gyerekkorunkat egyutt toltottuk.
A masikkal pedig 2 eve egyetemen. O az a személy akit soha nem gondoltam volna hogy joba leszunk mert teljesen ellentetes szemelyiseg vagyunk. En a piercinges bejarok az órára de nem veszem annyira komolyan a dolgot ember vagyok. O meg a ha nem erunk be ora kezdesre (egyetemenxd) akkor elkezd panikolni.
Neha tultolja de nagyon szeretem. Mostmar kezd kicsit atvenni a stilusombol es kicsit lazabbra venni a figurat,es szerintem jot tesz neki hogx nem idegeskedik folosleges dolgokon. Ezzel a bnommel napi szinten beszelunk orakat akar videochatan is mig a masikkal havi szinten kb de itt laknak nem messze ugyhogy néha atugrok hozzajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!