Mit gondoltok arról, hogy a legjobb barátnőtök nem hív meg az esküvőjére?
furcsának tartanám és megbeszélném vele, hátha van vmi nyomós oka
de simán lehet, hogy ő nem téged tart a legjobb barátjának és azért nem hívott meg, ez a csak szűk családi kör lesz ott dolog pedig csak kamu és azért mondta, hogy ne bántson meg
mert mondjuk tényleg kisebb esküvő volt és bár a barátjának tart, de te már nem fértél bele a keretbe
de ha velük tényleg nem tartja annyira a kapcsolatot, akkor nem teljesen értem, miért őket választotta helyetted
talán azok régi barátságok és azért vagy mondjuk ők is meghívták a saját esküvőjükre és ezért udvariasságból úgy érezte muszáj őket visszahívni
ilyesmikre tudok gondolni
Szia, saját sztorid? teljesen így jártam én is, ahogy leírtad, mintha én írtam volna.
Ugyanez a szöveg, szűk családi kör, max 70 ember, aztán a képeken még 5 barátnő...
aztán lett gyerek, ház és nem beszél velem. nagyon nagyon bánt, 5 éves barátság ment miatta tönkre, de már elengedtem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!