Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszútávon inkább egy csini...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszútávon inkább egy csini lány aki lusta és nem mozog vagy egy telt aki kondizik és látható rajta a fejlődés szép lassan?

Figyelt kérdés

#sport #testalkat #Kondizas
okt. 16. 09:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szép hosszú válasz viszont nem igazán értem a feltételezést ami miatt megszületett. Elméleti kérdés, nem az én esetem. Nem ez a két szempont fontos kizárólag ezt én is így látom, de érdekelt hogy más szerint melyik a jobb eset ha ezekre szűkítjük le a dolgot. Őszintén mondom hatalmas rejtély miből gondoltad hogy lenne két konkrét lány akik közül választani lehetne.. Minden esetre most akk végigolvasta a válaszod azok közül biztos lesz olyan akit sikerült megfognod vele. Mondjuk ha már feltételezés, egy 40-es fideszes tinilány vadásznak tűnsz a fogalmazásod alapján. A széles csípő ami ontja a gyermekáldást? 😂 Komolyan? Ettől nem menekülnek a csajok ha meghallják a szádból?
okt. 20. 08:27
 12/12 anonim válasza:
10-es kommentelő inkább a kérdésre kellett volna válaszolni a kettes versenyzőtt választom
okt. 20. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!