Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávon inkább egy csini lány aki lusta és nem mozog vagy egy telt aki kondizik és látható rajta a fejlődés szép lassan?
Figyelt kérdés
okt. 16. 09:00
1/12 Kíváncsi Kalandozó válasza:
A telt aki kondizik jönne be jobban.
Aki csinos, de lusta és nem mozog, azon előbb utóbb meg fog látszani a mozgás hiánya. Löttyedt lesz, amikor már egyáltalán nem vonzó, még ha szerencsés génjei vannak is.
Aki kondizik és látható rajta a fejlődés, abban benne van, hogy fokozatosan leadja a felesleget, formásodik és bombanő válhat belőle.
Persze a belső is számít, de tegyük fel, hogy jól kijövünk mindkettővel. Akkor már inkább az kellene, aki dolgozik azon, hogy bombanő váljon belőle.
2/12 anonim válasza:
Akkor végül is mindkettő csini.
Nekem mindegy. Más döntené el, hogy melyik tetszik, nem a kondizás.
4/12 anonim válasza:
Majd ha lefogyott akkor megmondom a választ
5/12 anonim válasza:
Én lány vagyok, de sose kéne lusta pasi, akárhogy is néz ki. Azokból lesznek a sörösüveggel bicepszező, macinacis fotel forradalmárok.
6/12 anonim válasza:
Én is lányként írok.
Nálam nagyon fontos hogy mozogjon valaki. Nem baj ha nagyobb testalkat, csak ne legyen lusta
7/12 anonim válasza:
Most vagy fotelforradalmár, ha a fotelhez kötődik a forradalom, vagy fotel-forradalmár, ha fotelben ülős forradalmár. De külön ne írjuk.
8/12 anonim válasza:
5: ez hülyeség. Pont hogy kondiban van sok pasi, aki semmit sem csinál, csak kondizik, de anyuci tartja el 40-50 évesen is :D
9/12 anonim válasza:
Csak ez a két lány létezik? Amelyiket szereted, azt válaszd, és próbáld meg rávenni, hogy mozogjon.Kövér nálam kizárva.
10/12 anonim válasza:
Ez nagyon jó kérdés. Én eleve ott indítanék, hogy Te most a társadalom véleményét kéred ki párkapcsolat témában. Ezzel az a gond, hogy nem nekünk kell tetszenie, hanem neked. Ezeken a minőségeken felül van annyiminden más, például szerete néha meglepni egy finom ebéddel, vagy mennyire van oda a szexért, esetleg mennyire érett személyiség, s egy krízishelyzetben mennyire tudja mentálisan tartani magát. Ha a külsőségekre mész, mert pasik vagyunk azzal nincs semmi baj, de ne az legyen a döntő lépés, ismerd meg. Lehet a vékony lány nem is lusta, csak nem érzi, hogy kondiznia kellene, ellenben hétvégén széttúrázza a mátrát. Vagy lehet hogy "csak" fut, s nem érzi azt kondizásnak. Mindenki mást szeret. Én például heti 20-30 km-t futok, néha kondizok, és mégis 100 kg felett vagyok, tekintélyes pocakkal, ami egy éve stabilan kitartja magát a futás ellenére. A testesebb lánynak meg lehet ilyen a genetikája, hogy szép nagy kerek feneke nő, bármit csinál. Én erre azt szoktam mondani: szép széles csipője ontja majd a gyermekáldást. S ettől függ minden: mennyire látod benne a gyermekeid anyját, mert végsősoron erre választod a nőt hosszútávra. Szerintem semmit nem hagytam ki. Jah, de: amit most csinálsz az a felelősség elhárítása: mert nem szeretnél döntést hozni,mert mindkettő bejön, s úgy gondolod, hogy majd mi meghozzuk helyetted. Az a rossz hírem van, hogy ez érzelmi éretlenségre utal, ami nem baj, csak az élet úgy működik, hogy pontosan ilyen párt fogsz találni, hogy rávilágítson tükörként a benned rejlő tulajdonságokra, hogy fejlődhess. Azt mondom, légy férfi, s állj bele a döntésedbe, tarts ki mellette következetesen, s vállald, hogy te döntöttél így, te választottad a nőt, így érett férfivá vállsz már az első perctől. A Te dolgod biztonságot adni a nőnek, akár érzelmileg, s ha abban sem vagy biztos, hogy melyiket válaszd, akkor Te bizonytalan vagy, s ha bizonytalan vagy, hogyan akarsz biztonságot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!