Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak melyik viselkedésforma imponál jobban,ha tetszik egy lánynak?
#10-11
Én nem erről beszélek, ez a teljesítményhez kapcsolódik.
Arra gondoltam, hogy egyénenként változó, kinek mely tevékenység, póz kellemes, ezért érdemes megbeszélni, hogy mi jó és mi nem. Ha ezen is elpirul, zavarba jön, akkor nem jutunk sokra.
18
Igen, nagyon veszélyes vagyok 😂 Ma is lecsaptam egy szúnyogot! 😂
#12!
Ha valamit nem szeretne, akkor majd szól. De nem kell kérdésekkel megtörni egy szeretkezés. Valamint egy tininél könnyen előfurdulhat, hogy ő sem tudja mi jó neki. Nem próbálta még vagy volt egy rossz élménye.
Volt olyan barátnőm, aki nem szerette kutyában, mert túl nagy voltam neki. Lehet, hogy fél centin múlt. Ezt nem tudhatja előre.
Másik barátnőmnek meg a kedvenc póza. Könnyen lehet, hogy mással más volt a kedvence.
#16!
Értem. Tehát te tapasztalat nélkül osztod az észt. Közben nem értetted meg, amit írtam. Nyugodtan írj kérdőívet a lányoknak és kérdezgesd őket szex közben. Én maradok annál, hogy figyelem a reakcióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!