Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúknak melyik viselkedésfor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak melyik viselkedésforma imponál jobban,ha tetszik egy lánynak?

Figyelt kérdés
szept. 13. 15:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szerintem is figyelni,kell a reakciot,nem kérdezni.18N
szept. 14. 11:16
 12/20 anonim ***** válasza:
55%

#10-11

Én nem erről beszélek, ez a teljesítményhez kapcsolódik.

Arra gondoltam, hogy egyénenként változó, kinek mely tevékenység, póz kellemes, ezért érdemes megbeszélni, hogy mi jó és mi nem. Ha ezen is elpirul, zavarba jön, akkor nem jutunk sokra.

szept. 14. 12:03
 13/20 anonim ***** válasza:
#15 Vigyázz vele...
szept. 14. 12:06
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

18

Igen, nagyon veszélyes vagyok 😂 Ma is lecsaptam egy szúnyogot! 😂

szept. 14. 12:07
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

#12!

Ha valamit nem szeretne, akkor majd szól. De nem kell kérdésekkel megtörni egy szeretkezés. Valamint egy tininél könnyen előfurdulhat, hogy ő sem tudja mi jó neki. Nem próbálta még vagy volt egy rossz élménye.

Volt olyan barátnőm, aki nem szerette kutyában, mert túl nagy voltam neki. Lehet, hogy fél centin múlt. Ezt nem tudhatja előre.

Másik barátnőmnek meg a kedvenc póza. Könnyen lehet, hogy mással más volt a kedvence.

szept. 14. 14:02
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
#15 Értem, hogy nagyon tapasztalt vagy, de nem erről szól a dolog. Mindegy, hogy szex előtt, közben, vagy után történik egy ilyen diskurzus, nem lehet normális beszélni róla, mert egy túl félénk csaj zavarba jön. Ez volt a példa lényege.
szept. 14. 14:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem bejön a reakciód kérdező, aranyos ha elpirul a lány. Olyankor előfordul, hogy én is elpirulok. 😊
szept. 14. 15:20
 18/20 anonim ***** válasza:
16%

#16!

Értem. Tehát te tapasztalat nélkül osztod az észt. Közben nem értetted meg, amit írtam. Nyugodtan írj kérdőívet a lányoknak és kérdezgesd őket szex közben. Én maradok annál, hogy figyelem a reakcióit.

szept. 14. 15:25
 19/20 anonim ***** válasza:
#19 XDDD
szept. 14. 18:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Legyen szerény, aranyos, de kezdeményező.
szept. 14. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!