Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a régi ajándékok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a régi ajándékokkal?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja szakítottam a barátnőmmel. Ő vissza adta azokat az ajándékokat amiket neki vettem régen (főleg nyakláncok)

Nem tudom mit csináljak velük.

Dobjam ki? Tartsam meg magamnak?

Vagy esetleg a következő barátnőmnek oda adhatom?

Én lehet kicsit gáznak érezném oda adni amit az előző páromnak vettem

aug. 31. 18:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálnám eladni őket.
aug. 31. 18:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy a következő barátnődnek add

Esetleg barát-barátnők közül nem érdekelnének senkit? (De csak ha nem lenne kellemetlen számodra viszontlátni őket rajtuk)

El is adhatod, mint az egyes írta, vagy tartsd meg, de csak ha szeretnéd ha emlékeztetnének majd az együtt töltött időre

aug. 31. 18:52
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem nagyon vannak olyan közeli barát-barátnők akiknek oda tudnám adni.

Fogalmam sincs hol tudnám eladni ezeket.

Megtartani nem nagyon szeretném olyan hosszú időre, csak hát nem tudom mit kezdhetnék velük

aug. 31. 20:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ékszerészhez ha beviszed valószínűleg becserélik neked, ha nem bizsu. Ha pl ezüstök, akkor választhatsz valami mást helyettük.

aug. 31. 20:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 nek igaza van de mástnem ha bizsu akkor valami piacon
aug. 31. 22:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Főleg bizsu. Lehet csakúgy valami öreg asszonynak oda adom ő meg eladja. Pénzt meg tartsa meg
aug. 31. 23:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Piacon el tudod adni de akkor inkább ha nem kell odadnám egy hajléktalannak mondjuk
aug. 31. 23:13
 8/12 A kérdező kommentje:

Arra is gondoltam csak nem hiszem,hogy kell e olyan nekik.

+Nem olyan helyen lakok ahol sok a hajléktalan

aug. 31. 23:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor majd lesz valami de ha az árát adod oda nekik annak talán jobban örülnek
szept. 1. 00:03
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
Add anyukádnak?
szept. 1. 07:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!