Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyenek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyenek?

Figyelt kérdés

Nemrég írtam egy kérdést ráadásul benne volt hogy szerelmes vagyok valakibe és hogy tini vagyok, erre két felnőtt férfi is rámírt, minthogy képcsere vagy ismerkedés...

Miért van ez?

L

aug. 27. 14:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is k*rva gáz amikor az ilyen 30-40 éves urak ráirnak innen a Tini párkapcsolatok kategóriabol lányokra amikor itt kb mindenki 16-18 év közötti.

Még oké hogy itt leselkedik egy ilyen idős férfi, és raír valami hulyeseggel de egybol "kepcsere?" "Kuldjek a f"szomrol kepet?" Meg hasonlok.

En fiu vagyok, de kurara zavar az ilyen gondolkodasmod, szemely szerint en szerintem 1 emberre se irtam ra itt, nem is tervezek, foleh nem ilyen formaban.

szept. 9. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!