Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ilyenek?
Figyelt kérdés
Nemrég írtam egy kérdést ráadásul benne volt hogy szerelmes vagyok valakibe és hogy tini vagyok, erre két felnőtt férfi is rámírt, minthogy képcsere vagy ismerkedés...
Miért van ez?
L
aug. 27. 14:55
1/11 anonim válasza:
Mert kétségbeesetten próbálnak itt ismerkedni, ha már a való életben nem tudnak.
2/11 A kérdező kommentje:
Jujj. Köszi😆
aug. 27. 15:02
3/11 anonim válasza:
Ebből nagyjából már sejtjük, mekkora kamus pasi lehetsz jó eséllyel és megy a jelentés a régi és az új kérdésedre is.
Ha neked a NORMÁLIS arckép cseréje meg az ismerkedés BŰN - akkor húzz el innen.
4/11 anonim válasza:
És nem, nem kétségbeesetten próbál senki ismerkedni - segíteni akar az ember - csakhogy te a tisztességes, keresztény szellemű segíteni akaró privát után is cseszel válaszolni az embernek, igaz? Mert, baj, ha valaki már elmúlt 20? Mert, jobb egy 16 éves taknyos, aki csak a szexre meg a perverezióra hajt? Na látod kérdező, kibújik ám a szög A ZSÁKBÓL...
5/11 anonim válasza:
Meg mi az , hogy ILYENEK? Milyenek? Rendes fiatal-felnőtt srácok, akik szívesen ismerkednek? Mert ebben a kategóriában még előfordulnak 18-20 közötti RENDESNEK vélt lányok? Amikor a szexuális kategória tele van perverz trollokkal? Szálljál már magadba kérdező...
6/11 anonim válasza:
Ennyire hülyék itt egyesek?
A kérdezö szerelmes valakibe - azaz NEM KERES kapcsolatot, ezért minde ismerkedös üzenet csak zaklatás. A képcsere meg végképp nem normális, miért küldene képet bárkinek is, ha más valakit szeret????
7/11 anonim válasza:
#4 "a tisztességes, keresztény szellemű segíteni akaró privát után is cseszel válaszolni az embernek" - Erre a tisztes keresztély ember kikelve magából elküld a világ másik felére, meg fenyegetőzik... Csodálkozol, hogy senki nem akar beszélni veled?
8/11 anonim válasza:
Mellesleg én még felhívnám arra is a figyelmet, hogy valószínűleg #3, #4, és #5 egy és ugyan az az ember, mert szinte ugyanakkor érkezett három szinte ugyan olyan komment.
9/11 anonim válasza:
#8 Sőt, véletlenül mindháromnak kitiltották az íróját.:D
10/11 anonim válasza:
Hiteles lány a kérdező és elnézést kérek tisztelettel a tévedésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!