Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van bocsánat a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van bocsánat a tettemre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos néhány napja egy szörnyű dolgot tettem, amit azóta is mélyen bánok. 17 éves fiú vagyok és másfél éve vagyok együtt életem első barátnőjével, akit még magamnál is jobban szeretek. A kapcsolatunkat sok tényező nehezítí, ezek közül a legnagyobb a 230km-es távolság, ami elválaszt minket. Ez előttem sosem volt akadály, minden hétvégén meglátogatom és egy jelentős összeget is gondolkodás nélkül kifizetek azért, hogy ezt megtehessem, éppen azért mert ő jelenti nekem a mindent. Van egy bár jóval kissebb, de mégis kikerülhetetlen baj, mégpedig, hogy még egyszer sem volt nemi együttlétünk. Nem tehet róla, de engem sajnos mint 17 éves szűzet már nagyon érdekelt, hogy milyen is lehet, ezért belementem egy szégyenletes dologba. Megcsaltam egy idősebb lánnyal, amit azóta is tiszta szívből bánok és amiért azóta is undorodom magamtól. Ez sajnos nem csak egy hiba volt, hanem életem legrosszabb döntése. Azóta már találkoztam többször is a barátnőmmel és ugyanolyan jól bánok vele, mint azelőtt és egy cseppet sem lankadt az iránta érzett szerelmem és szeretetem, sőt, éppen ellenkezőleg. Éppen ez ébresztett rá arra, hogy milyen egy jelentéktelen dolog miatt léptem félre. Az aktus teljes mértékben érzelemmentes volt, még csak meg sem csókoltam azt a lányt és semmilyen ezzel a mérhetetlen bűnnel járó lelkiismeret furdalás jele nem látszott rajtam a barátnőm jelenlétében, még sem vagyok képes 3 óráknál többet aludni, mert folyamatosan ezen jár az agyam. Nem szeretném neki elmondani, mert pontosan tudom, hogy ezzel teljesen tönkre tenném azt a felbecsülhetetlen értékű, törékeny, önzetlen lelkét. Akár az életemet is érte adnám, ennyire szeretem. Csupán hoztam egy nagyon rossz döntést a tudatlanságom és kíváncsiságom okán. Igazából nem tanácsot kérek. Akár a halás faszára is elküldhettek, megérdemlem, csupán valamilyen formában ki kellet adnom magamból. Az biztos, hogy egy életen át teljes szívemből bánni fogom, ami történt és soha nem leszek ilyen gyenge és önző, csak nincs senkim, akinek ezt elmondhattam volna.
aug. 19. 14:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Akár negatív, akár pozitív hangvételű. A válaszok és saját gondolataim alapján arra jutottam, hogy nem mondom el neki és ugyanúgy minden meg fogok adni neki, ami tőlem telik és továbbra is a tenyeremen fogom hordozni. Úgy vagyok vele, hogy akármekkora egy aljas, mocskos tetü is voltam, szeretem és más megközelítőleg sem szeretné ennyire, mert akármennyire is gyönyörű, igencsak külünc. Viszont én éppen azt szeretem benne ennyire nagyon, hogy különleges és sosem találtam még hozzá foghatót. Ha nem én lennék mellette, akkor már rég három másik csávó tette volna tönkre az életét. Én viszont tény, hogy hatalmasat hibáztam, de soha nem bántottam szavakkal, fizikailag pedig pláné és ez soha nem is lesz másképp. Nincs senkie rajtam kívül. Még a saját anyja is szarul bánik vele, nem mellesleg éjjel-nappal csak kritizálja és próbálja elnyomni benne azt a különleges kisugárzását és személyiségét, amit ő éretlenségnek és hülyeségnek állít be. Nem egyszer engem is megkérdezett már, méghozzá a barátnőm előtt, hogy hogyan bírok vele lenni. Nekem erre minden alkalommal ugyanaz volt a válaszom, mégpedig "azért, mert különleges és imádnivaló". Egyébként egy végtelenül intelligens lány. Kitűnő tanuló és rendkívüli önálló. Csupán mindig hiányzott előlé mint az anya és az apa figura. Viszont ezt, mint ahogyan már vagy négyszer leírtam nekem nagyon is tetszik. Nem egy sablonos, hétköznapi lány. Nem mintha velük bajom lenne, de sosem tudtam megam velük elképzelni. Valószínűleg ezért nem működik közöttünk a szex sem. Annyi szart kap otthon, hogy teljesen görcsbe van állva. Szóval, nagyon köszönöm a válaszokat. Rengeteget segített mindenki a döntés hozásban és abban, hogy ezt rendbe tudjam tenni magamban. Mindenképp vele maradok és ugyanúgy látogatni fogom minden hétvégén, ahogyan ezen a hétvégén is. Egyébként csak hogy értsétek, hogy miért vagyok ennyire elszígetelt és lelkiismeretes. 6 éves korom óta Ausztriában élek. Lényegében itt nőttem fel és szinte az egész gyerekkoromat egyedül töltöttem, mert a szüleim folyton dolgoztak, hogy legyen mit ennünk. Ez így ment egészen addig, amíg el nem váltak. Azután bár apámmal páratlan kapcsolatom van, de nem sokat láttam, ezért még inkább egyedül voltam. Barátaim sose voltak, mert nem illek ide. A mai napig Magyarországon élek igazán, csak sajnos itt lakok. Szóval azért ez a nagy lelkiismeretességem, mert pontosan tudom milyen az, amikor senki nem foglalkozik veled, mert más vagy és teljesen más dolgok mozgatják a fantáziádat. Soha többé nem teszek ilyet, ez teljesen biztos. Ha kell akár mégegyszer ennyit hajlandó vagyok várni rá, sőt, még többet is. Szeretem.
aug. 20. 20:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Szellemi toprongy lehetsz. Sajnálom a barátnődet… Ha igazán szeretnéd elé álnál és elmondanád hogy mit tettél. Had döntse el ő maga mit akar. Enélkül csak megfosztod őt a valóságtól és ál életre kényszeríted. Gratulálok a jövőbeli bántalmazó életviteledhez is előre. Mert ha ezen a szép úton folytatod, garantált a siker. Phasz
aug. 21. 02:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Juj, most elmorzsoltam hat köönnycseppet, hogy milyen jó ember is vagy. Konkrétan te vagy a világ legjobb embere, csak véletlenül lefektettek, hiába tiltakoztál. Tulajdonképpen erőszak volt az.

Azért ne legyél ennyire elájulva magadtól, vagy nem egészen értem, hogy mit hirdeted itt nekünk, hogy milyen szerencsétlen a csaj, és te a megváltója vagy.

Szerintem fingod sincs arról, hogy milyen ember vagy valójában.

aug. 21. 04:53
 14/16 anonim ***** válasza:

ha így elmondod neki, ahogy itt leírtad, és őszintén szeret, akkor szerintem meg fogja bocsátani.

viszont, szerintem mondd el neki. hatalmas teher egy ilyet magadban tartani, látszik rajtad az írásaid alapján, hogy rossz így neked. hibáztál, de mindenki hibázik, nem tettél szerintem semmi olyat, ami megbocsáthatatlan lenne. megcsalás és megcsalás közt is van különbség, mindenki maga eldönti, neki mi a határ.

aug. 21. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Mond el neki, és majd megtudod.
aug. 21. 13:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Valóban hatalmas teher, de mért a csaj viselje a srác sarát? Miért kéne olyan gondolatokat a nőbe ültetni, hogy "nem vagyok elég jó, hogy ha nem szexelek vele azonnal és rendszeresen, akkor félrelép, szóval húzzál bele, ha készen állok, ha nem. Meg mindenre van magyarázat, és ő az isten, mert szóba áll velem"

Nem Ezt egyedül csinálta, akkor is önző volt, viselje hát szerintem egyedül a terhét, ne legyen abban is önző, hogy azt meg a másikkal cipelteti.

Ezt egyébként Popper Pétertől hallottam, és egyet is értek vele.

Más kérdés az, hogyha ő olyan, hogy tudja magáról, hogy sohase fog bírni magával, és ez nem csak egy egyszeri botlás volt, és a párjának fontos a hűség, akkor inkább szakítson vele, és keressen olyan társat, aki osztozik ebben az értékrenddel. Akkor megérdemli a csaj az igazságot, hogy nézd, én olyan pasi vagyok, aki nem tud hűséges lenni, és nem akarlak becsapni.

aug. 21. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!