Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van bocsánat a tettemre?
Juj, most elmorzsoltam hat köönnycseppet, hogy milyen jó ember is vagy. Konkrétan te vagy a világ legjobb embere, csak véletlenül lefektettek, hiába tiltakoztál. Tulajdonképpen erőszak volt az.
Azért ne legyél ennyire elájulva magadtól, vagy nem egészen értem, hogy mit hirdeted itt nekünk, hogy milyen szerencsétlen a csaj, és te a megváltója vagy.
Szerintem fingod sincs arról, hogy milyen ember vagy valójában.
ha így elmondod neki, ahogy itt leírtad, és őszintén szeret, akkor szerintem meg fogja bocsátani.
viszont, szerintem mondd el neki. hatalmas teher egy ilyet magadban tartani, látszik rajtad az írásaid alapján, hogy rossz így neked. hibáztál, de mindenki hibázik, nem tettél szerintem semmi olyat, ami megbocsáthatatlan lenne. megcsalás és megcsalás közt is van különbség, mindenki maga eldönti, neki mi a határ.
Valóban hatalmas teher, de mért a csaj viselje a srác sarát? Miért kéne olyan gondolatokat a nőbe ültetni, hogy "nem vagyok elég jó, hogy ha nem szexelek vele azonnal és rendszeresen, akkor félrelép, szóval húzzál bele, ha készen állok, ha nem. Meg mindenre van magyarázat, és ő az isten, mert szóba áll velem"
Nem Ezt egyedül csinálta, akkor is önző volt, viselje hát szerintem egyedül a terhét, ne legyen abban is önző, hogy azt meg a másikkal cipelteti.
Ezt egyébként Popper Pétertől hallottam, és egyet is értek vele.
Más kérdés az, hogyha ő olyan, hogy tudja magáról, hogy sohase fog bírni magával, és ez nem csak egy egyszeri botlás volt, és a párjának fontos a hűség, akkor inkább szakítson vele, és keressen olyan társat, aki osztozik ebben az értékrenddel. Akkor megérdemli a csaj az igazságot, hogy nézd, én olyan pasi vagyok, aki nem tud hűséges lenni, és nem akarlak becsapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!