Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze vagyok zavarodva,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vagyok zavarodva, szerintetek ?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a nyaraláson aki néha néz néha még teljesen leszar , valamint van hogy akkor néz rám amikor elfordulok. Ha akarna valamit kezdeményezne igaz ?

2024. júl. 31. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Ha akar valamit akkor fog kezdeményezni.
2024. aug. 1. 00:32
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
szerintem kérdezz rá vagy kezdeményezz te. sok fiú van (én is voltam már így) h valaki tetszik nekik de nem merik leszólítani. általában félnek az elutasítástól vagy h a lány megalázza, kigúnyolja. de ez a fiúkra nem hiszem h jellemző főleg egy ilyen 15-16 évesen már egyáltalán nem sztem ha esetleg visszautasítana akkor is kedves lenne és örülne neki h vki vonzónak találja.
2024. aug. 1. 04:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg gyáva, vagy nem adtál erős jelet
2024. aug. 1. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kezdeményezés első lépése.

Ő néz, te elmosolyodsz, vagy valami ilyesmi, aztán nézitek egymást kölcsönösen, aztán megszólít.

Döntsd el, hogy nyitni akarsz felé, vagy lerázni, mert nem jön be.

2024. aug. 1. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
"Ha akarna valamit kezdeményezne igaz?" - Nem igaz, sok srác nem mer kezdeményezni.
2024. aug. 1. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!