Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakítottam barátommal, undvarol más is?! Össze vagyok zavarodva, mit tegyek?
Azt leszögezném, hogy nem vagyok rib@ nc. Nem szokásom egy fiú öléből a másikba repülni.
Eddig egy 2 éves kapcsolatban voltam, aztán valamiért meghülyültem és jobbnak gondoltam szakítani, majd ennek véget vetni. Van egy srác aki már régebben is udvarolt előre került. Igazából mondtam neki akkor, hogy van barátom és így felfogta. Aztán valahogyan mist eljutott hozzá a hír, majd írogatni kezdett, folyamatosan meghallgat, találkozni szeretne. Én nem tudom mi lenne helyes. Csak azért ilyen megértő és meghallgató, mert most törékeny vagyok? Sokszor azt érzem, hogy bánom, hogy számítottam. Az "exbarátom" folyton írogat, hogy beszéljünk meg stb. stb.
Ma megyünk Pestre (nem ott élek) és egy autóba fogok utazni vele. Szerintetek mi lenne a helyes?
17l
Ha megbántad a szakítást, akkor menj vissza az exedhez, ezek szerint lehet meg akar tőled valamit.
Ha meg bejön a másik csávó akkor fogadd a közeledését, lehet lesz belőle valami.
Erre igazából semmilyen jó tanácsot nem lehet írni, ami releváns lenne.
Ha szakítottál a barátoddal normálisan, átbeszélve hogy miért akkor írogasson. Max annyit tudsz neki írni, hogy te mindent elmondtál, de ha van valami mondani valója írja le nyugodtan. Ha a csillagokat hozza le neked sem fogsz vele újra összejönni, de legalább benne lesz az hogy megpróbálta. De persze le is tilthatod ha idegesít, ahhoz is jogod van.
A másik srác mivel korábban is udvarolt nem hiszem, hogy csak egy menet miatt írkálna. Valószínű komolyan gondolja. De én biztos nem mennék egyik kapcsolatból a másikba, elég sok rossz kisülhet belőle.
Én mindenképp hagynék időt magamnak feldolgozni a szakítást és az udvarlókat figyelmen kívül hagynám. Nálam a szakítás utáni pár hónap mindig arról szólt hogy visszataláljak magamhoz és legyen egy időszak amikor csak magammal törődök.
De végtére is azt csinálsz amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!