Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tipp ,hogyan felejtsem el az exem ?
Nekem 10 éves kapcsolatom ért véget jó pár éve, azt kiheverni kb 2-3 évig tartott. Ma már, fél évtizeddel a szakítás óta, már egyáltalán nem érint meg. Persze néha előjönnek emlékek, de hiányérzetem nincs és szomorú se leszek. Csak remélem jó sora van és boldog, ennyi.
Éld meg a szomorúságot, gyászold meg a véget ért kapcsolatot. Ne próbáld elnyomni magadban, az semmi jóra nem vezet. Az idő majd helyrehoz. :) Kitartás!
Nekem az 500 nap nyár című film segített már sok szakítás után. Nem mondom, hogy mindent megold, de hasznos filmélmény.
A Így jártam anyátokkal sorozatot is hasznosnak tartom ismerkedés, párkapcsolat témában. Elég sok életszerű és tanulságos helyzet megjelenik benne, persze humoros és már-már karikaturisztikus tálalásban.
Egyébként nem nagyon van rá más orvosság, mint az idő múlása, új élmények, új emberek és új kapcsolódások, érzelmek kialakulása.
Érdemes az ex képeit, rá emlékeztető dolgokat eltüntetni, közösségi médiában letiltani, hogy ne lásd a posztjait, minél kevésbé kerüljön eléd. A telefonodból kitörölni, vagy átírni a nevét valami olyan rövidítésre, ami minél kevésbé tud eléd kerülni.
A lakást, szobát is érdemes lehet átrendezni, hogy új ingerek érjenek, ne ugyanazok közt a dolgok közt legyél, mint vele voltál. Minél kevesebb dolog emlékeztet rá, annál nagyobb az esélye, hogy kikopjon az emléke. Minél több új dolgot tudsz az életedbe behozni, annál esélyesebb, hogy egy idő után az újaknak sikerül felülkerekedni, elnyomni a régit.
Ez a nőkre is igaz. Ismerkedj, keresgélj. Lehet, hogy sokáig nem fogsz olyat találni, aki érdekel - de ha keresgélsz, még mindig több esélyed lesz találni valakit, aki felkelti majd az érdeklődésed, mint ha meg sem adod az esélyt neki. Egy nap készen fogsz állni rá, hogy működjön újra valakivel és nem biztos, hogy ennek lesz majd más jele, mint hogy "jé, vele működhet"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!