Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok képes egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok képes egy bartátnőt találni?

Figyelt kérdés
Viszonylag sok lánynál próbálkoztam már és valahogy mindig úgyan az a mondot lett a vége hogy ő nem akar ismerkedni. Vagy az 4 aki meg nem ezt modta az egy hét után csak elkezdett ignorálni. Öszintén már azon gondolkoztam hogy jobb lenne ha csak öngyilkos lennék amilyen eséjtelen az egèsz.

2024. júl. 12. 01:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a csajok, fiúktól lányoktól egyaránt kapják a megnyugtatást babusgatást stb.
2024. júl. 14. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!