Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok képes egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok képes egy bartátnőt találni?

Figyelt kérdés
Viszonylag sok lánynál próbálkoztam már és valahogy mindig úgyan az a mondot lett a vége hogy ő nem akar ismerkedni. Vagy az 4 aki meg nem ezt modta az egy hét után csak elkezdett ignorálni. Öszintén már azon gondolkoztam hogy jobb lenne ha csak öngyilkos lennék amilyen eséjtelen az egèsz.

2024. júl. 12. 01:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
8%

Lányok! hol vagytok, hívjátok már el randira szegény fiút! :)

ne legyetek már ennyire nagyképű gyökerek, nálatok is mindig próbálkoznak.

2024. júl. 12. 02:36
 2/21 Noren1989 ***** válasza:
49%
Nber, ezzel a heJesíràssal nem tsodàlom.
2024. júl. 12. 05:45
 3/21 anonim ***** válasza:
68%

Mert jel nélkül tepersz mindenkinél. Le kell szarni az összeset, és szimplán úgy kell hozzájuk szólni, mintha egyikben sem látnád a jelöltedet. Rossz irány, hogy jaj, szia, szép vagy, van kedved randizni? Lószart... Nem érdekelsz, te mondjuk pont nem zavarsz, és ha már itt vagy, iszunk valamit? Amíg ilyen görcsösen vagy lúzer, át fognak nézni rajtad.

Egy nő a tudomásodra hozza, ha vevő rád.

Meg mi ez már, hogy öngyilkosság, mert nincs csajod? :DDDDD

Nekem most direkt nem kell komoly, azt és azzal csinálom, amit és akivel akarom. Nehogy azt hidd már, hogy egy párkapcsolat a világ közepe... nekem pont annak a hiánya a tökéletes.

2024. júl. 12. 06:09
 4/21 anonim válasza:
24%

Senki se képes manapság. Egyedül a rajtengedélyes Chadek rúgnak labdába.

Sajnos vagy 50-80 közötti mamit keresel vagy 120 kiló feletti nőt. Átlagnők mind Chadekre mennek, 190 magas, nagyfarkú, újautós, újlakásos, diplomás, vállalkozó, havi 2-3 millás Chadek azok akik nőkkel vannak.

Múltkor a budai belvárosban láttam egy ilyen Chadet, és full átlag ( erős átlag ) nővel volt, egy 6/10-essel, akivel a legtöbbünk megbékélne, szép szöszi, de semmi extra, természetes szépség. Erre kivel volt? Naná hogy egy belőtt hajú, kigyúrt állat, divatos napszemcsis Chaddel. Az átlag embernek, ha nincs Chad-képe és stílusa, esélye nincsen.

38F incel

2024. júl. 12. 07:02
 5/21 anonim ***** válasza:
48%
Gondolom eleve érződik a kisugárzásodon, hogy nem lazán ismerkedsz, hanem ilyen görcsösen fogod fel a témát, hogy úristen legyen már valami, vagy öngyi leszek…. Nem csoda, ha nemet mondanak.
2024. júl. 12. 07:09
 6/21 anonim válasza:
16%

5-ös: ha van szöveg amit ki nem állhatok az pont az amit lenyomtál itt.

"görcsösen fogod fel a témát"....kb. az ember legősibb, legelemibb, legnormálisabb ösztöne az hogy társat keres. Így maradtunk fent a kezdetek óta. Így születtél te is hogy a baromságodat le tudd itt írni. Ez az alfája omegája mindennek. Full érthető hogy valaki "görcsös". De ez nem "görcsös" hanem egy elemi belső késztetés mint az éhség és a szomjúság. Az ember nem akar egyedül lenni, együtt akar lenni, megosztani, szaporodni, akármi, ZSIGERI és ELEMI ösztönről beszélünk. Ha ez nem lenne, nem lennénk a bolygón sem.

38F incel

2024. júl. 12. 07:22
 7/21 anonim válasza:
2%

"eleve érződik a kisugárzásodon"

FÚÚÚ ezt a ki$aszott bullshit szarságot. ÉRZŐDIK látásra ÉRZŐDIK meg kisugárzás....

Mi a pitsa de komolyan? Ti miből vagytok plutóniumból vagy mi a fos?

Hagyjuk már ezeket a szarságokat...

2024. júl. 12. 08:00
 8/21 anonim ***** válasza:
16%

"Egy nő a tudomásodra hozza, ha vevő rád"

Nekem nem hoztak a tudomasomra.

"FÚÚÚ ezt a ki$aszott bullshit szarságot. ÉRZŐDIK látásra ÉRZŐDIK meg kisugárzás...."

Kisugarzas is vagy van, vagy nincs. Vagy veledszuletett, vagy a korai kornyezet alakitotta ki.

40F incel

2024. júl. 12. 08:35
 9/21 anonim válasza:
14%
Én pl. azért nem, mert felpúposodott az arcom egyik oldalán a csont egy baktériumtól és úgy maradt örökre, és torzul kezdtem el kinézni.
2024. júl. 12. 08:46
 10/21 anonim válasza:
21%
Nincs olyan, hogy kisugárzás. Ez egy baromság. KÜLSŐ van, tehát a fizikai megjelenésed. Ezt nem kell túlragozni.
2024. júl. 12. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!