Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok képes egy bartátnőt találni?
Lányok! hol vagytok, hívjátok már el randira szegény fiút! :)
ne legyetek már ennyire nagyképű gyökerek, nálatok is mindig próbálkoznak.
Mert jel nélkül tepersz mindenkinél. Le kell szarni az összeset, és szimplán úgy kell hozzájuk szólni, mintha egyikben sem látnád a jelöltedet. Rossz irány, hogy jaj, szia, szép vagy, van kedved randizni? Lószart... Nem érdekelsz, te mondjuk pont nem zavarsz, és ha már itt vagy, iszunk valamit? Amíg ilyen görcsösen vagy lúzer, át fognak nézni rajtad.
Egy nő a tudomásodra hozza, ha vevő rád.
Meg mi ez már, hogy öngyilkosság, mert nincs csajod? :DDDDD
Nekem most direkt nem kell komoly, azt és azzal csinálom, amit és akivel akarom. Nehogy azt hidd már, hogy egy párkapcsolat a világ közepe... nekem pont annak a hiánya a tökéletes.
Senki se képes manapság. Egyedül a rajtengedélyes Chadek rúgnak labdába.
Sajnos vagy 50-80 közötti mamit keresel vagy 120 kiló feletti nőt. Átlagnők mind Chadekre mennek, 190 magas, nagyfarkú, újautós, újlakásos, diplomás, vállalkozó, havi 2-3 millás Chadek azok akik nőkkel vannak.
Múltkor a budai belvárosban láttam egy ilyen Chadet, és full átlag ( erős átlag ) nővel volt, egy 6/10-essel, akivel a legtöbbünk megbékélne, szép szöszi, de semmi extra, természetes szépség. Erre kivel volt? Naná hogy egy belőtt hajú, kigyúrt állat, divatos napszemcsis Chaddel. Az átlag embernek, ha nincs Chad-képe és stílusa, esélye nincsen.
38F incel
5-ös: ha van szöveg amit ki nem állhatok az pont az amit lenyomtál itt.
"görcsösen fogod fel a témát"....kb. az ember legősibb, legelemibb, legnormálisabb ösztöne az hogy társat keres. Így maradtunk fent a kezdetek óta. Így születtél te is hogy a baromságodat le tudd itt írni. Ez az alfája omegája mindennek. Full érthető hogy valaki "görcsös". De ez nem "görcsös" hanem egy elemi belső késztetés mint az éhség és a szomjúság. Az ember nem akar egyedül lenni, együtt akar lenni, megosztani, szaporodni, akármi, ZSIGERI és ELEMI ösztönről beszélünk. Ha ez nem lenne, nem lennénk a bolygón sem.
38F incel
"eleve érződik a kisugárzásodon"
FÚÚÚ ezt a ki$aszott bullshit szarságot. ÉRZŐDIK látásra ÉRZŐDIK meg kisugárzás....
Mi a pitsa de komolyan? Ti miből vagytok plutóniumból vagy mi a fos?
Hagyjuk már ezeket a szarságokat...
"Egy nő a tudomásodra hozza, ha vevő rád"
Nekem nem hoztak a tudomasomra.
"FÚÚÚ ezt a ki$aszott bullshit szarságot. ÉRZŐDIK látásra ÉRZŐDIK meg kisugárzás...."
Kisugarzas is vagy van, vagy nincs. Vagy veledszuletett, vagy a korai kornyezet alakitotta ki.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!