Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok képes egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok képes egy bartátnőt találni?

Figyelt kérdés
Viszonylag sok lánynál próbálkoztam már és valahogy mindig úgyan az a mondot lett a vége hogy ő nem akar ismerkedni. Vagy az 4 aki meg nem ezt modta az egy hét után csak elkezdett ignorálni. Öszintén már azon gondolkoztam hogy jobb lenne ha csak öngyilkos lennék amilyen eséjtelen az egèsz.

2024. júl. 12. 01:58
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
14%

8-as az 40F incel: azért hadd árnyaljam ezt valahol.

Én objektíven egy egész jóképű 184/83-as külsejű 38 éves hím vagyok, nem akarom magamat dícsérni, de rendben vagyok, szolíd 7/10-es a skálán, a koromhoz képest pláne jól nézek ki. Sportos is vagyok. Viszont a szemeimen látják a nők, meg a Lacoste-mentes öltözékemen hogy nem vittem sokra az életben. Sikerült elvégeznem egy főiskolát és kaptam egy sz*ros irodai munkát, ami nulla hozzáadott értéket képvisel ( püfölöm a billentyűzetet ).

Ezzel csak azt akarom mondani hogy a nők érzik, és látják hogy egy borzalmasan negatív ember vagyok aki szó szerint elrontotta az életét. Nem végeztem el egy normális szakot, nem szeretem egy komoly hivatást, nem tettem szert szociális társas kapcsolatokra fiatalon, kimaradt minden ami normális. Helyette incel voltam, online bohóckodtam és kész. Egy vesztes vagyok nagy V-vel. Ez látszik, ez ÉRZŐDIK.

Szóval én pl. emiatt SEM kapok esélyt. Azon kívül persze hogy nem vagyok Chad.

Aki adna esélyt az egy intellektuális 0, egy teszkós árufeltöltő 200 kilós vagy egy papír írószerben dolgozó kékhajú tetovált femcel, de ilyenekre nem gerjedek mert vonz az OKOS és SZÉP nő.

38F VESZTES INCEL

2024. júl. 12. 09:16
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Erdekes.... Tinikorodban mi volt a stajsz, amikor nem szamitott, hogy mit dolgozol? :)

Akkor is ugyanez volt, nem? Amugy a 7/10-es kulso az a te kutfodbol van, vagy a PF eredmenye?

"teszkós árufeltöltő 200 kilós vagy egy papír írószerben dolgozó kékhajú tetovált femcel"

Vannak szep, csinos nok a nem diplomas retegben is :)

40F incel

2024. júl. 12. 09:32
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

"Azon kívül persze hogy nem vagyok Chad"

Ezen is felakadt a szemem, a 7/10 az Chadlite szint......

40F incel

2024. júl. 12. 09:33
 14/21 anonim válasza:
0%

Nem kamuzok, light-Chadlite szint vagyok, és tinikoromban nyilván nem kaptam esélyt mert nem volt meg a személyiségem, nem vagyok egy domináns alfahím. Egy BÉTA-vibe-ot közvetítek, vagy inkább "creepy" vibe-ot. Meg nem vagyok egy 'go-getter', sose mozdultam rá nőre, ha igen abban sem volt semmi köszönet. Nem vagyok egy kanbika Chad....

Sajnos a nem diplomás nők nem vonzanak, orvost, jogászt képzelek el házastársamul. A vallás szintén fontos: keresztény kell hogy legyen, nem tudok mit kezdeni a családállításos elvont kékhajú szingli nőkkel. Túl világiak nekem.

38F incel

2024. júl. 12. 09:45
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

És ha egy lány akarna öngyilkos lenni emiatt?

És egyébként az #1-es válaszban van az igazság. Ez a fiú is megérdemelné hogy írjanak neki lányok, szólítsák le stb. :( ennyit ő is megérdemel. Csajok, miért vagytok ennyire szívtelenek? nektek könnyű élvezni hogy mindig vannak jelentkezőitek, de másokra soha nem gondoltok a ti helyzeteteken kívül.

2024. júl. 12. 17:51
 16/21 anonim ***** válasza:

Mennyi incel sír itt, hogy szegényeknek nem jut nő.

Először is felejtsd el ezt a picsogást, meg az öngyilkossággal fenyegetőzést, ez senkinek nem jön be. Tedd magad rendben, mind fizikailag, mind fejben. Tanulj meg egyedül boldog lenni, neked is jobb lesz és egy boldog, kiegyensúlyozott emberrel szívesebben ismerkednek

2024. júl. 13. 15:31
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Mi ez a kettős mérce, hogyha egy lány picsog akkor cuki aranyos, és jaj de megnyugtatnám? Ha meg fiú, még jobban belerúgtok.
2024. júl. 13. 18:12
 18/21 anonim ***** válasza:
17# Pont ugyanannyi jogotok van leszarni egy picsogó lányt és keresni egy vidámat. Csak nektek vonzóbb a könnyű szex lehetősége meg a hősszerep, mi meg inkább egy normális kapcsolatot akarunk egy arra alkalmas emberrel.
2024. júl. 14. 08:30
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

#18 ja, és az okés az a normális ha belerúgunk még jobban a másikba?

Ez a magyarok mentalitása? és a nőké is?

Ha jól lenne biztos nem kérne segítséget. dehát, ha elhaladunk egy haldokló ember mellett ne hívj segítséget, hanem rúgj bele. egészségetekre.

Legalább a fiúk nem belerúgnak egy lányba, hanem pozitívak próbálnak lenni velük.

Sokkal jobb mint amennyi segítseget kapnak a fiúk, amikor maguk alatt vannak.

Dehát, ezt kapják a fiúk. ha nem vagy "FÉRFI" csak még jobban megaláznak.

2024. júl. 14. 08:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem kell belerúgni a másikba, de a “szedd össze magad” plusz konstruktív tanácsok nem hiszem, hogy belerúgás lenne, csak egyesek már annyira el vannak tájolva, hogyha nem buksisimi meg lábszétdobás a reakció a sírásra, akkor azt bántásnak veszik. Anyád lehet, hogy vigasztalt, ha rosszul érezted magad, de idegenektől ezt várni nevetséges, mi csak annyit tudunk, hogy javaslunk ezt-azt, hogyan legyél jobban, mert egyedül (vagy szakember segítségével) kell ezt elérned, nem a párodtól várni, hogy te boldog legyél.
2024. júl. 14. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!