Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondoltok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok a bámulásról?

Figyelt kérdés
Zavar titeket, ha egy fiú néz benneteket, vagy ha finoman, rövid ideig, oda-odapillant, akkor nem zavar? Vagy hogy van ez?

2024. júl. 6. 15:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Attól tartok, ez a kérdés messzi vitához vezet...
2024. júl. 6. 16:04
 2/26 anonim válasza:
76%
Engem nem zavar, hagy nézzen. Ha nagyon kivágott ruhába van egy nő, vagy csak csinosabb a mindennapi öltözethez képest, nyugodtan meg lehet nézni minket (nem feltűnően), de a fütyülgetést, oda-oda szólogatást mellőzzük mert nagyon gáz.
2024. júl. 6. 16:19
 3/26 anonim válasza:
86%

Szia!

1. Én válaszolok engem zavar hogy ha egy fiú bámul engem de ha mondjuk pl az osztályomban xd akkor nem de ha pl a buszon egy idegen bámul engem akkor az nagyon zavarna sokszor van ilyen sajna és annyira utálom...

2. Ez az egyik barátnőm válasza : engem nem zavar szeretem ha neznek a fiúk

3. Ez szintén egy másik barátnőm: Engem is NAGYON zavar hogy ha egy fiú néz engem vagy a buszon vagy az osztályban is nagyon zavar hogy ha bámúl egy fiú nagyon kellemetlenűl érezném magam de hogy ha csak igy rám pillant és elnéz akkor nem zavar :))

2024. júl. 6. 16:41
 4/26 anonim ***** válasza:
31%

A bámulás rendszerint a lány/nő megjelenéséhez, viselkedéséhez kapcsolódik. Másszóval a bámulás összefügg azzal, hogy a nő hogy viselkedik, hogy öltözik, hogy jelenik meg közösségben.

Vannak ismerőseim, akik kifejezetten utálják, másoknak épp imponál, ha nézik őket, mindazonáltal fontos tudni, hogy a fentiek okán a lány a viselkedésével, megjelenésével tudd azért vagy az ellen tenni, hogy bámulják.

Vajon akik utálják, mindent megtesznek annak érdekében (öltözködésükkel, viselkedésükkel), hogy ezt megakadályozzák?

2024. júl. 6. 16:48
 5/26 anonim ***** válasza:
83%
Engem elégé zavar kényelmetlenül érzem magam, de van olyan barátnőm aki szereti ha megbámulják.
2024. júl. 6. 17:17
 6/26 anonim ***** válasza:
84%
A bámulás szerintem nem túl pozitív dolog, viszont ahhoz hiperérzékenynek kell lenni, hogy valaki egy-egy pillantás miatt balhézzon. Teljesen normális dolog, hogy megnézel egy szimpatikus embert, de nem mindegy, hogy párszor rápillantasz, vagy fél percig egyfolytában bámulod.
2024. júl. 6. 19:58
 7/26 anonim ***** válasza:
30%
#3 de ha zavar titeket hogy néznek, akkor mi a f.szért rakjátok ki a hasatokat az utcán? meg mindeneteket. Feltünőek vagytok!
2024. júl. 6. 23:06
 8/26 anonim válasza:
26%
7/7 miért ne vehetnénk fel azt amit csak szeretnénk? Mert ti neveletlen tökfej férfiak nem bírtok a véretekkel, hogy ne szólongassatok le minket, meg ne lessetek meg úgy hogy a szemetek kiesik a helyéről?
2024. júl. 7. 00:23
 9/26 anonim ***** válasza:
58%
#8 Nyugodtan felvehetsz bármit, csak fogadd el, hogy nem csak magadnak fogsz úgy tetszeni. Természetesen a kiabálást, a füttyögést, meg az ehhez hasonlókat nem tartom korrekt dolognak, de ez úgy működik, hogyha így öltözöl fel, akkor nem csak magadnak fogsz tetszeni.
2024. júl. 7. 06:49
 10/26 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem telibe bámulni valakit merő neveletlenség. Ha éhes vagyok sem nézem ki a másik szájából a kaját.

Az, hogy meg hogy én tehetek róla, az áldozathibáztatás.

Van egy faszi, apám lehetne, csak úgy látott eddig mint egy takarítónőt, és állandóan bámul, akkor is, ha más beszél hozzá, én meg csak ott állok. Undorító.

Hogy a kérdésre válaszoljak:

engem mindig is zavart, ha bámulnak, néznek, akármi, ha meg a szemembe néznek az a legkényelmetlenebb számomra. Nem érzem jól magam, sőt emiatt a fent említett eset miatt, kb. magamtól is el kezdtem undorodni.

2024. júl. 7. 07:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!