Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Van egy "barátnőm" aki értelem szerűen tudja ki jön be nekem. Na ez a srác, mondhatni központi ember, mivel elég jó humora van, mindenkinek segít stb. Szóval igazából mindenkivel jóban van, nem csak velem. Barátnőm a hátam mögött chatel vele, és volt egy előadás amire el akartam hívni a srácot, ő meg pont előttem lecsapott erre a lehetőségre. Lehetséges, hogy a "barátnőm" nyomul rá? Ha teheti hazaviteti magát vele stb. Nekem meg nem mondja el ha beszeltek valamirol vagy chateltek, csak veletlenul derul mindig ki.
Amikor megjegyeztem barátnőmnek, hogy ez így nem oké, elmondta, hogy ő ezt nem tervelte ki ellenem meg semmi csak h nem tudta kinek adja a meghívót. "Én nem meghívtam, csak adtam neki egy meghívót"
2024. jún. 17. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!