Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó barátnőmnek bejön egy fiu, aki nekem sem közönbös. Megéri egy fiú miatt egy barátságot tönkretenni? 15/L
Ha valakit érdekel a teljes story irhat, bér nem tul nagy szám.
Kérlek, normális válaszokat.
Nem éri meg.
15 évesen egy kapcsolat úgy sem fog örökké tartani, viszont egy barátság tartHAT örökké.
Hát igen, én is ettol félek.
Ezért nem tudom, hogy mi tévo legyek.
NEM!
Okos enged, szamár szenved.
Tudja a barinőd?
Röhej. Szánalmasak a kommentelők, látszik, hogy gőzük nincs arról, milyen egy igazi szerelem. Én a férjemet 1000 barátnőre sem cserélném el, ő a legjobb barátom is egyben. Te jó isten...
Persze nyilván nem 15 évesen fogsz összejönni életed szerelmével, ezt is érdemes megfontolni.
Én sem értem az elötem lévő kommentelőket. Miért lenne egy barátság fontosabb mint egy szerelem. Értem én, hogy szerelmet máskor is tudsz szerezni, de barátokat is (és szerintem barátokat könnyebb). A pasinak melyikötök tetszik? Szerintem beszélges el a pasival úgy, hogy a barátnőd is ott van. Nem én döntöm el, hogy most mit válasz, a barátodat vagy a fiút. De most képzeld magad úgy, hogy kettő pasinak is tetszel (akik barátok). Az egyik neked is tetszik, de a pasi nem jön össze veled mert a barátjának is tetszel. Te meg ott álsz, szerelmesen és nem tudsz összejönni a pasival mert van egy BARÁT! Érted, hogy mi itt a baj? A pasinak még lehet (nem ismerem a történetett), hogy nem is barátja a csaj és ezért nem tud összejönni veled! :D
Remélem már érted, hogy mit a probléma. Amúgy lehet, hogy azért vagyok most ilyen mert velem is ugyan ez a helyzet van, csak ott én vagyok a pasi! :D
Ha szabad valamit még kérdeznem akkor: miből gondolod, hogy a barátság is tönkre megy? Ha normális a barátnőd akkor megérti, hogy nem tetszik a pasinak. Sőt a pasinak TE tetszel és ez kölcsönös is. Nekem volt már részem ilyemben (persze csak külső szemlélőként), de ott ezt úgy megtudták oldani, hogy nem lett vége a baráságnak! :D
Sok sikert! ;)
Oké, hogy barátokat nem olyan nehéz találni, de mivel vele már több éve is barátok vagyunk, ezt nem tudom, hogy megéri-e lecserélni egy fiura, akibe még nem is vagyok szerelmes, csak szimpatikus, nagyon.
8as, én jövök be a fiunak, pedig mind kettonkel ugyan akkor találkozott elosszor.
Beszélgettünk fbn, és nagyon látszott, hogy flörtöl. De a barátnőmnek igaz, hogy más is tetszik, de mégis, hogy jön az ki, hogy ugymond az orra elol elveszem. Nem valami szép huzas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!