Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a barátnőmnek?
Van egy "barátnőm" aki értelem szerűen tudja ki jön be nekem. Na ez a srác, mondhatni központi ember, mivel elég jó humora van, mindenkinek segít stb. Szóval igazából mindenkivel jóban van, nem csak velem. Barátnőm a hátam mögött chatel vele, és volt egy előadás amire el akartam hívni a srácot, ő meg pont előttem lecsapott erre a lehetőségre. Lehetséges, hogy a "barátnőm" nyomul rá? Ha teheti hazaviteti magát vele stb. Nekem meg nem mondja el ha beszeltek valamirol vagy chateltek, csak veletlenul derul mindig ki.
Amikor megjegyeztem barátnőmnek, hogy ez így nem oké, elmondta, hogy ő ezt nem tervelte ki ellenem meg semmi csak h nem tudta kinek adja a meghívót. "Én nem meghívtam, csak adtam neki egy meghívót"
"Én a helyedben próbálnám megszakítani vele a kapcsolatot, ő nem barátnő."
Ha a tinik magából kifordult etikája szerint működne a párválasztás, már kihalt volna az emberi faj.
"Van egy "barátnőm" aki értelemszerűen tudja ki jön be nekem."
Az értelemszerűen egy szó.
Önző vagy. Arra nem gondoltál, hogy a barátnődnek a is bejön a srác, netán a srácnak is a barátnőd? Megerőszakolni nem fogja a srácot, nyugi!
A srácnak egyikőnk sem jön be tudtommal.
9-es A "barátnőmnek" elméletben más jön be. Gyakorlatilag kiderült, hogy sok mindenről hazudott. Ha szemtől szemben megmondaná nekem, hogy bejön neki, bár nem esne jól, de egyenesebb lenne tőle mint a hátam mögött ilyeneket csinálni. Önző vagyok azért, mert szerintem nem oké egy baráti kapcsolatban a másik szerelmére ráhajtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!