Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek bejön az egyik haverom, mit tegyek?
Sziasztok!
6 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, eddig nem volt semmi probléma, nagyon jól megvagyunk, ma bevallotta hogy bejön neki az egyik haverom, szerintetek mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat:)!
16/F
Felnőtt parkapcsolat? Nagykorusittattad magad talan?
Amugy ezt megszivtad, keress jobbat.
Ha szivbol szeretne nem mondott volna ilyet
Tapasztalatból mondom, hogy ha másvalaki egyszer annyira megtetszik a párodnak, hogy arról beszél is veled, akkor az egésznek annyi.
Az én esetemben a barátom 9 hónap után mondta, hogy tetszik neki egy csaj. 3 hete, 1 év után elhagyott és tippelj, hogy ki miatt...
Ha igazán szeretünk valakit, akkor nem tetszhet más olyan szinten, hogy arról beszélni kelljen vagy a szakításon kéne agyalnunk érte.
Én az előző tapasztalatom alapján tuti kidobnám a következőt, aki ilyet állítana...
Köszönöm a válaszokat!
Minden megoldódni látszik, meg dumáltam vele, és azt mondta hogy nem gondolkodott egy percig sem a szakításon, csak el mondta mert úgy érezte hogy ezt tudnom kell!
#6 az én barátom sem gondolkodott először a szakításon. Csupán elég szépnek találta a csajt. Azt mondta, hogy jobb az alakja, mint nekem, de attól még én vagyok a legszebb és engem szeret. (Aha...) A szakítás az utolsó hónapban lett téma a fejében. (De még azért 1 hónapig áltatott a kis szemét és azt sem tőle tudtam meg, hogy amiatt a csaj miatt szakított :))
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!