Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legrosszabb dolog,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legrosszabb dolog, ami egy tini kori párkapcsolat során történt veled?

Figyelt kérdés

2024. jún. 16. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az exem (akkor még barátnőm) fűnek fának nudekat küldött magáról 😡🤬
2024. jún. 17. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nem volt:D

Nekem sajnos ez kimaradt a középiskolás éveimből egy csalódás miatt. Utólag belegondolva (16-17 voltam, most 24 vagyok) nyilván hülyeség, de az nagyon elvette az önbizalmam. Illetve nem is nagyon tudtam hogyan kéne a fiúkhoz akik tetszenek közeledni, úgy viselkedni. Nem mondanám magam későn érnőnek, de ilyen tekintetben viszont de.

2024. jún. 20. 15:42
 3/4 lilikee4 válasza:
100%
14 évesen az akkori barátom megfenyegetett azzal hogy bedr0goz,ha nem sz0pom le. Néha még meg is ütött érte. Nagyon vágytam arra hogy valaki szeressen és azt hittem hogy ez kell ahhoz hogy szeressen valaki... buta voltam nagyon megbántam
2024. jún. 26. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
2-es már lelőtte a poénomat... engem az frusztrált leginkább anno, tiniként, hogy ez kimaradt az életemből, hogy nem érdeklődnek irántam a fiúk.
júl. 15. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!