Egy bizonyos év után a megözvegyülés.
X év után egy test, egy lélek lesztek.
Mi 30 éve vagyunk együtt. Remélem lesz még 20 - 30. Szinte egyek vagyunk.
Erre nem lehet egyértelmű választ adni!
1. Ha boldog házasságban vagy, akkor, akkor az “özvegyülés“
2. Ha valaki igényli a szeretetet, kapcsolatot, de nem találja, akkor a “nem kör házasságot”
3. Ha egyoldalúak az érzelmek, pl egyik szerelmes, a másik válni akar, akkor az elsőnek a “válás” a rossz
Mindig az, ami az adott szemelynek a legrosszabb.
Elvileg a halál a legszörnyűbb, de sosem lehet tudni, hogy miylen volt az a kapcsolat, ahol az egyik elhunyt. Lehet ez akár megváltás is... Ismeretségi körben épp válni készültek, amikor a feleség meghalt autóbalesetben.
Szerintem az özvegység. Mert ott két ember egymásra talált, gondolom szerették is egymást és ez a szeretet szakad meg egyikük halálával. Elválni az válik akinek megromlott a kapcsolata. Nem házasodik akinek nincs kivel. Azonban ez az állapot változhat, mert életben van. Ha meghal a párunk az a legrosszabb.
Nekem a párom azt mondta, ami azóta is könnyeket csal a szemembe ha rá gondolok: reméli én halok meg előbb (nyilván nem mostanában), mert nem akarja hogy szomorú legyek ha ő elmegy és én egyedül maradok 😞
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!