Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnek tullepni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnek tullepni?

Figyelt kérdés

Hogy leptetek tul valakin aki a mindent jelentette?

6honapig voltunk egyutt

Sohasem volt rendszeres vita, nem is volt igazabol meg nagy vita

Persze voltak aprosagok de egybol megbeszeltuk eddig o volt a legjobban rajta hogy ne adjuk fel.

Aztan volt egy rossz hetem.. nem volt mellettem mikor szuksegem lett volna ra. Mikor minden elrendezodott kerestem de mar “nemtudom” valaszai voltak

Aztan kitalalta problemaja van amit majd elmond. Idot kert

Vartam.. sokat. Vegul felhivott hogy szakitson igy nyugodtabban leszunk m2en vitak nelkul. Ez egy kifogas nagyon ritkan volt nezetelteres es szepen megbeszeltuk

360fokos fordulatot vett.. aztan aztmondta nem gondolta elengedem.. megprobaltam harcolni erte persze igy sem voltam jo.

Nem ir nem hiv nem keres

Exet persze 3honap keves volt elfelejteni 1honapig hallgattam hogy mindent megtett volna erte hogy megbeszeljek

En pedig pikk pakk ennyi.. elotte sose volt ilyen mindent megtett hogy bizonyitson hogy szeret

Nem ertem a valtozast es ha ez hazugsag volt sose fogom elhinni senkinek hogy szeret. Annyira boldogga tett engem.. a tul feltese, aggodasai feltekenykedesei.. sok egyutt toltott ido.. hogy lehet ezt felfogni..

2024. jún. 16. 00:08
 1/6 anonim válasza:
100%
És azt elmondta, hogy mi volt a problémája???
2024. jún. 16. 01:01
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Gyanús, hogy van valami màs is a háttérben.
2024. jún. 16. 07:05
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Tudom nagyon nehéz belátni, de az ilyen emberektől jobb minél előbb megszabadulni.
2024. jún. 16. 08:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem nem mondta el mi a problemaja.. aztmondta olyan problemaja van ami csak ra meg az anyjara tartozik.

De ez szerintem nem igaz csak idohuzas volt hisz amikor felhivtam mindig nevetgelt.. elejen szarul volt aztan egyre jobb kedve volt vegul szakitott..

2024. jún. 16. 09:30
 5/6 A kérdező kommentje:
2.- gondolom egy masik lany.
2024. jún. 16. 09:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Korotok?
2024. jún. 16. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!