Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok túllépni rajta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok túllépni rajta?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kezdem is a lényeggel, szóval van egy fiú akivel 3 éven keresztül egy suliba jártam, és nagyon megkedveltem. Azóta már másik suliba jár. Több mint 4 hónapja egyszer sem láttam, teljesen eltűnt az életemből, de mégis mindig rá gondolok, pedig már nem akarok.

Miért nem tudok túllépni rajta?

Illetve, mit tegyek hogy minél hamarabb elfelejtsem?

(Előre is köszönöm a normális/értelmes válaszokat)

2021. szept. 28. 22:39
 1/5 anonim válasza:
100%

Szia,hát először is nyugodj meg ez neha teljesen normális.A lényeg az hogy bármennyire is rá akarsz gondolni meg minden tereld a figyelmed róla.Es fordítsd azt csak magadra!Ha neki nem kelletél ezek után sem fogsz kelleni neki.Figyelj magadra ismerkedj már srácokkal,menj bulizni,és próbáld meg leszarni.Egy ideig biztosan nehéz lesz de utána már nem.

Keress egy komoly és aranyos fiút magadnak és vele törődj,ne az olyanokkal akik semmibe vesznek.🥰

2021. szept. 28. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el és keress mást.
2021. szept. 29. 05:49
 3/5 A kérdező kommentje:

1-es nagyon szépen köszönöm

2-es erre én is rájöttem, de én nem ezt kérdeztem, hanem hogy hogy felejtsem el.

2021. szept. 29. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha arra gondolsz hogy el kéne felejteni nehéz lesz

Minek jobban arra gondolsz el kenne felejteni annál nehezebb lesz

Szóval csináld azt amit szeretsz és próbálj ki uyg dolgokat

2021. okt. 1. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es köszönöm :)
2021. okt. 1. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!