Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok túllépni rajta. Mégis mit tegyek?
Sziasztok! Szóval van egy fiú aki nagyon megtetszett, viszont már egy jó ideje nem láttam és nagy valószínűséggel ez így is marad. A gond csak az hogy én tényleg szeretném elfelejteni, de nem megy. Szerintetek mit tegyek?
Jelenleg az ismerkedés kizárva, meg az az igazság hogy nem hiszem hogy bárki iránt is fogok úgy érezni, mint ő iránta.
Nagyon szépen köszönöm hogy ezt végig olvastad, és megköszönném a válaszokat is.
Jelen esetben én megpróbálnék a barátaimra, családomra koncentrálni. Lekötni magam, és elhesegetni a negatív gondolatokat a fiúval kapcsolatosan. Vagy lépnék, és én keresném fel a fiút, hátha még van esély arra, hogy együtt legyünk.
Elfelejteni úgy sem fogod tudni egyik napról a másikra, és lehet klisés leszek, de az idő az egyetlen ami segíthet ezeken a mélyebb érzéseken sajnos. :(
De fel a fejjel, és hidd el, hogy jönni fog a megfelelő fiú, a megfelelő időben!
(Egy lány tanácsa, aki évekig odavolt egy fiútól, akivel még csak személyesen sem találkozott. Azóta eltelt 6 év, és 5 éve élek párkapcsolatban a párommal :) )
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Kedves 1-es és 2-es, igen tudom a nevét, sőt pár évig egy suliba is jártunk, csak attól félek hogy már nagyon késő ráírni.
Egy próbát megér. Csak ne azzal kezdj, hogy szia, bocs most irtam, de tetszel nekem.
Hanem ismerkedessel kezdj.
Köszönöm 7-es nem is azzal lenne a probléma hogy mit írjak, hanem hogy nagyon sok idő telt el azóta hogy legutoljára találkoztunk. Szerintem már azt se tudná hogy ki vagyok.
Meg amikor még egy suliba jártunk adott pár kétértelmű "jelet" de egyszer se beszéltünk, szóval valószínűleg csak én gondoltam túl.
Szerintem egy próbát mindenféleképpen megérne, legalább lelkileg megkönnyebülnél, hogy megpróbáltad.
Sok sikert! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!