Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert vagyok ennyire ra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ennyire ra gorcsolve arra h palit talaljak?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy mostanaba nagyon ra vagyok gorcsolve arra hogy legyen palim es sokak szerint azert nincs mert mindig ez jar a fejembe, barhova megyek mindig remenykedek h talalok, es aztis tudom h pont ezert nem talalok mer ra vagyok gorcsolve, hogy tudnam ezt egy kicsit elfelejteni? hogy ne legyek ennyire ragorcsolve, esetleg tanacs?
2024. ápr. 7. 23:55
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
10. Ki mondta hogy a beszologatos palik nem gazak? velem mikor beszelgettel ilyet halucinalsz is mar?😂😭
2024. ápr. 8. 14:03
 12/32 A kérdező kommentje:
Igazabol nem vagyok cigany, nem tudom ezt mibol vetted le hogy cigany vagyok, azert mert leirtam hogy Minket Magyar embereket mindenhol kb utalnak kuldolfon es meg is ertem oket amugy, nem kene mindenkit egy kalap allá venni de azer a Magyar emberek 99% bunko paraszt ez az elso a masodik meg hogy a mai fiatalok a 16-18 evesek itt Pesten ilyen szlengeket hasznalnak, es ha nekem valaki tetszik kinezetre es a szemelyisege is bejon akkor biztos nem egy szava miatt fogom aztmondani h “jezus te azt merted mondani h pali? hat ez jo gaz, inkabb nem is kellesz szia” vagy mit gondoltok?😂
2024. ápr. 8. 14:06
 13/32 anonim ***** válasza:

Csak feltételeztem, hogy az vagy, eléggé hasonló volt az írásotok a másikkal.

Ettől függetlenül tartom magam azon állításamhoz, hogy olyan vagy mint valami hiperaktív dilettáns barom aki össze vissza kapkod és semmit sem képes átgondolni. Félig igazad van, hogy megvetik a magyart, de mindig megmosolyogtat az amikor a hülye ember magyaráz ilyeneket.

Ezernyi ilyen kérdés van itt kint, hogy hogyan felejtsek el xy-nt vagy, hogyan ne foglalkozzak ezzel vagy azzal. Na most a válasz egyszerű, az már rajtad áll, hogy mennyire fogod gyakorlatba iktatni ezt. Az emberek jönni- menni fognak az életedben különböző eseményekkel karöltve, vagyis telni fog idő amivel a személyiséged is más irányokba fog elmenni és a kiszemelted is idővel betéved az ajtón. Persze tudom ezt most úgy sem fogod megérteni mert mindent azonnal akarsz és ezen görcsölsz, ezt túl kell élni, ennyi!

2024. ápr. 8. 14:33
 14/32 anonim ***** válasza:
87%

Kedves utolsó!

Nem azt nem fogja érteni a Kérdező, amit írtál, hanem már azt sem érti, amiről itt többen beszélnek, amire utalnak. Nem érti, mert egészen más körben mozog, egészen más az értékrendje, a szavajárása, a társadalmi státusza.

A legnagyobb problémája, hogy ettől nem tud elvonatkoztatni, és ahogy korábban utalás volt rá, ő csíkosként a pöttyösekre hajt, s nem tudja elfogadni, hogy a pöttyösek értékrendje nem azt képviseli, mint amit tud kínálni.

Benne van a pakliban, sok kudarc érhette ezek miatt, és így bepánikol, hogy akkor most neki senkije nem lesz. Nyilván súrlódásos zavarok lehetnek, csíkosként a csíkosakat kell kell célkeresztbe állítani, vagy egyszerűen el kell fogadni, magáévá kell tennie a pöttyösek értékrendjét, hogy a pöttyösek felfigyeljenek rá és komolyan is vegyék őt, mint potenciális jelöltet.

Ez jelenleg nincs meg, ez a gond, csak a kérdező egy torz szemüvegen keresztül szemléli a világot, ezért nem tudja elfogadni ezt és ezért reagál rá agresszívan.

2024. ápr. 8. 14:51
 15/32 anonim ***** válasza:
90%

Csatlakozom a többiekhez és én is elmondom, hogy a "palik" nem fognak egy olyan lányt/nőt komolyan venni aki nem képes inteligens, tanult ember módjára beszélni, továbbá nagyon kiábrándító tud lenni a trágár beszéd is.

Választ adva a kérdésedre, ne életcél legyen párkapcsolatot találni! Ha a közeljövőben megtetszik valaki adhatsz jeleket, de soha nem kergesd az illetőt az érzéseiddel. Fordított esetben ha kezdeményeznek nálad akkor is az ismerkedés legyen az első, ne rögtön a lényeg. Ha nem tetszik az illető azt mindenképp finoman add a tudtára úgy, hogy ne sértődjön meg.

2024. ápr. 8. 18:08
 16/32 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣
2024. ápr. 9. 07:44
 17/32 A kérdező kommentje:
aki mar egy normalis szoba beleköt, ami nemis csunya szo, annal mar gondok vannak kicsim
2024. ápr. 9. 07:44
 18/32 anonim ***** válasza:

A reakciód tökéletesen tükrözi, hogy miért vagy még mindig egyedül. Ha itt nem tudsz tisztességesen bánni az emberekkel a való életben sem lehet másképp.

Velemmel együtt mindenki írt egy (vagy több) olyan választ ahol megfogalmazza mi az oka annak, hogy nincs barátod. Az helyett, hogy okulnál valamelyikünk mondandójából sértő megjegyzéseket teszel és lepontozol mindenkit.

15-ös voltam.

2024. ápr. 9. 08:01
 19/32 A kérdező kommentje:
18. Mi a serto megjegyzes? szerintem a serto megjegyzes az, az hogy “budos cigany” es hidd el senki nem utasitana vissza senkit egy szo miatt amivel amugy semmi problema mer nem csunya szo es a tizenevesek meg a huszonevesek pl (23) tudni fogjak h ez egy szleng. Dehat figyu en nem kotok beletek, mikor mondta a baratnom h “vagom” es egy 70 eves neni megszolalt h “ti mit akartok elvagni?” na azt h o nem ertette aztmondom oke, de h ilyen szoba h pali belekotni, de nembaj, ezekszerint ti is 50+osok vagytok
2024. ápr. 9. 09:25
 20/32 anonim ***** válasza:
87%

Na, erről beszéltem...

Csíkos és pöttyös; nyilván csíkosként nem érti a Kérdező a pöttyösök világát! C'est la vie!

2024. ápr. 9. 09:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!