Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok ennyire ra gorcsolve arra h palit talaljak?
20 éves vagyok, a többiek sem lehetnek sokkal idősebbek, ha pedig azok is lennének mindenki ismeri a "pali" kifejezést. Hozzátenném jómagam is használtam (és időnként használom a mai napig is) ezt a kifejezést tréfásabb szövegkörnyezetben.
Ahogyan a 20-as már többször is megfogalmazta, te ezt csíkosként nem érted, tehát keress egy csíkos társaságot ahol elfogadott ez a viselkedésforma.
(Segítségképp, hogy mire is gondolunk; Keress a magad szintjéhez való valakit és ne álmodozz a felsőbb rétegről!)
18 vsgyok, de feláll a szőr a hátamon a "pali" szótól. Tudom, hogy most ez egy menő szleng, de annyira ócskán hangzik...
A másik kedvencem, mikor valakinek "ura" van. Mint a középkorban
Igen. Kiváltképp, ha 16-20 éves vagy. Legalábbis számomra
Nem hinném, hogy azon lenne a hangsúly, hogy hány évesek vagyunk. Én magam 24 vagyok szóval ezzel nagyon mellé lőttél. Én is voltam nem is olyan rég annyi idős mint te, de még akkor is tudtam, hogy ez a szint amit te képviselsz az gáz. Te nem érveket próbálsz felsorakoztatni, hanem életkorokat amik alapján akarsz döntést hozni.
Te megint egy vagy azok emberek közül akik feltesznek egy kérdést, hogy min kéne változtatni, hogy kéne megoldani valamilyen problémát és amikor jönne a válasz azt elhessegeted, mert csak felszínes megoldásokat akarsz amik nem nyúlnak túl mélyre. Te nem akarsz megoldást, csak eljátszod, utána meg értetlenkedsz és ilyenkor kapcsol be a szándékosan félre értünk mindent funkció. Ne haragudj, de én elengedlek téged itt mert nem vagy még azon a szinten, hogy ezt megértsd.
10-es, 13-as, 22-es voltam.
27
Szerintem nem nekem akartad írni, mert én nem kötöttem bele semmibe, legfeljebb abba, aki megszólta azt, hogy ki mit hogy hív
(24)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!