Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert vagyok ennyire ra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ennyire ra gorcsolve arra h palit talaljak?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy mostanaba nagyon ra vagyok gorcsolve arra hogy legyen palim es sokak szerint azert nincs mert mindig ez jar a fejembe, barhova megyek mindig remenykedek h talalok, es aztis tudom h pont ezert nem talalok mer ra vagyok gorcsolve, hogy tudnam ezt egy kicsit elfelejteni? hogy ne legyek ennyire ragorcsolve, esetleg tanacs?
ápr. 7. 23:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok, a többiek sem lehetnek sokkal idősebbek, ha pedig azok is lennének mindenki ismeri a "pali" kifejezést. Hozzátenném jómagam is használtam (és időnként használom a mai napig is) ezt a kifejezést tréfásabb szövegkörnyezetben.

Ahogyan a 20-as már többször is megfogalmazta, te ezt csíkosként nem érted, tehát keress egy csíkos társaságot ahol elfogadott ez a viselkedésforma.

(Segítségképp, hogy mire is gondolunk; Keress a magad szintjéhez való valakit és ne álmodozz a felsőbb rétegről!)

ápr. 9. 10:06
 22/32 anonim ***** válasza:
88%
Te testesíted meg azt az agy nélküli buta tini lányt amikről a műsörök szólnak. Tulajdonképpen saját magad karikatúrája vagy. Olyan sötét vagy, hogy fel sem fogod, hogy nem a cigányozáson van a hangsúly. Már rég elkanyarodtunk ettől, de te még mindig egy olyan dologra reagálsz aminek semmi köze az egészhez, csak mivel egyszerű vagy ezért másra nem tudsz érdemben reagálni.
ápr. 9. 13:07
 23/32 anonim ***** válasza:
70%

18 vsgyok, de feláll a szőr a hátamon a "pali" szótól. Tudom, hogy most ez egy menő szleng, de annyira ócskán hangzik...

A másik kedvencem, mikor valakinek "ura" van. Mint a középkorban

ápr. 9. 16:58
 24/32 anonim ***** válasza:
87%

23

Nekem úrnőm van. Az is középkori?

ápr. 9. 17:00
 25/32 anonim ***** válasza:
87%

Igen. Kiváltképp, ha 16-20 éves vagy. Legalábbis számomra

ápr. 9. 17:47
 26/32 anonim ***** válasza:
88%

Nem hinném, hogy azon lenne a hangsúly, hogy hány évesek vagyunk. Én magam 24 vagyok szóval ezzel nagyon mellé lőttél. Én is voltam nem is olyan rég annyi idős mint te, de még akkor is tudtam, hogy ez a szint amit te képviselsz az gáz. Te nem érveket próbálsz felsorakoztatni, hanem életkorokat amik alapján akarsz döntést hozni.

Te megint egy vagy azok emberek közül akik feltesznek egy kérdést, hogy min kéne változtatni, hogy kéne megoldani valamilyen problémát és amikor jönne a válasz azt elhessegeted, mert csak felszínes megoldásokat akarsz amik nem nyúlnak túl mélyre. Te nem akarsz megoldást, csak eljátszod, utána meg értetlenkedsz és ilyenkor kapcsol be a szándékosan félre értünk mindent funkció. Ne haragudj, de én elengedlek téged itt mert nem vagy még azon a szinten, hogy ezt megértsd.

10-es, 13-as, 22-es voltam.

ápr. 9. 18:40
 27/32 A kérdező kommentje:
24. az amugy kajak jo tanacs ha azt irjatok h “hat ilyen beszeddel, hogy te ilyet mertel irni h pali, igy senkise jon veled ossze mer ilyen csak olyanok hasznalnak akik a te szinteden vannak, akik magasabb szintek vannak azok kulturaltabban fognak beszelni” kb ezt irtatok majdnem, de nem ertem mi lenne abba a kulturalatlan abba a szoba h pali? azer ilyenbe bele tudtok kotni, de abba hogy valaki budos ciganyozik ugy hogy egyaltalan nemis vagyok cigany, de nemtudom mit rasszistaskodik, azzal semmibaj azt elkel engedni mert azt nem most irta hanem tegnap, vagy par oraval ezelott🤣
ápr. 9. 21:08
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

27

Szerintem nem nekem akartad írni, mert én nem kötöttem bele semmibe, legfeljebb abba, aki megszólta azt, hogy ki mit hogy hív

(24)

ápr. 9. 21:11
 29/32 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező, egyébként hány éves vagy?
ápr. 9. 21:51
 30/32 A kérdező kommentje:
28. neharagudj amugy, kajak nem neked akartam irni
ápr. 10. 00:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!