Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki ilyen hátsó mutogatós...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ilyen hátsó mutogatós képet rak fel instára az r*bis? Magamutogató?

Figyelt kérdés

Az olyan lány aki hasonló képet rak fel instára, az ribis? s*ggmutogató?

Fiúk, nektek milyen lenne a ha barátnőtök elkezdene instára mell/hátsó kiemelős képeket felrakni?

Lányok véleménye is érdekel hogy miért csináljátok ezt. ha amúgy van már pasi.

Hasonlókra gondolok:

[link]

[link]

ápr. 2. 10:43
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Hát oké..... De ha én is félmeztelen képet raknék ki, és nem tetszene a barátnőmnek, én letörölném és bocsánatot kérnék tőle
ápr. 2. 18:31
 32/41 anonim ***** válasza:
71%

Jó, én elengedtelek, ez lesz az utolsó kommentem neked. Ha hülye vagy akkor az is maradsz.

Te szándékosan félrebeszélsz és bemagyarázol magadnak olyan problémákat amik csak a te fejedben léteznek és gátolnak abban, hogy önfeledten élvezd a párod jelenlétét.

Nem értem hogyan hasonlíthatsz össze két ilyen példát. Te szélsőségekben tudsz csak gondolkodni erről a témáról és nincsen köztes opció. Úgy gondolod, hogy majd hozzád fog idomulni a párod mindenben? Nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy az általad beküldött képekkel párhuzamba vonjad azt, hogy félmeztelenre vetkőzöl. Tételezzük fel, hogy a csajod vallásos, te nem vagy az, ő viszont elvárja, hogy legyél az, de te nem akarsz, ő ezt rossz néven veszi és akaratod ellenére kényszerít és ehhez köti az együttléteteket.

De ha az eddigiekből nem jöttél rá, hogy mi a probléma akkor most sem lesz máshogy mert papagáj létedre ugyanazokat mondod.

ápr. 2. 21:11
 33/41 anonim ***** válasza:
83%

Beszéltél vele erről? Lehet, hogy szüksége a kommentelőkre, akik megdicsérik őt, mert te esetleg nem szoktad. Másrészt, ezek a képek még nem olyan durvák..

Ha meg igazán szeretitek egymást, meg tudjátok ezt beszélni őszintén.

ápr. 3. 13:58
 34/41 anonim ***** válasza:
93%
En is raktam ki hasonlo kepet napomba instan, nem figyelem se reagalasok miatt csak nekem eppen tetszett
ápr. 3. 14:52
 35/41 anonim ***** válasza:
29%
ez még nem gáz ennél van rosszabb gondolj bele utcán is ugyan ezt látják strandon meg kb mindent
ápr. 3. 21:09
 36/41 anonim ***** válasza:
75%
meg azért ne legyél már ennyire érzelmes. zavar, szóvá tetted, nem törölte le. szakíts vele aki ennyit nem tud feláldozni azt hagyd.
ápr. 3. 21:13
 37/41 A kérdező kommentje:

""Nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy az általad beküldött képekkel párhuzamba vonjad azt, hogy félmeztelenre vetkőzöl.""

Csak egy példa volt. Azért mondtam félmeztelent magamról, mert egy fiú nem tud olyan kihívó lenni ruhákban mint egy lány, egy lánynak rá simul és tapad a ruha stb. Leggingsek, kivágott ruhák stb stb. Szóval csak egy fiú max fél meztelenül lehet olyan mint egy lány segg-mell mutogatással

De köszönöm mindenkinek aki írt, megpróbálom megérteni a ti gondolkodásotokat is

Viszont én legbelül úgy vagyok vele hogy nem vagyok nyugodt annyira ha mutogatja magát

ápr. 4. 06:43
 38/41 anonim ***** válasza:
83%
Az első képen még nagy nehezen megértem, hogy kiakadsz, ott valóban van egy kis kivágás, és a fenék kicsit kitolva, de a második kép az teljesen ártalmatlan. Most komolyan, milyen ruhát vegyen fel, ha ez sem tetszik? Ne is csináljon magáról hátulról képet, mert jaj látszik valami? Szerintem nézz magadba, hogy miért zavar, ha ilyen jellegű képeket rak ki. És hidd el, egy fiúban semmilyen fantázia nem indul be, ha ilyen képeket lát, ha a barátnőd szeret, akkor meg nem teljesen mindegy, mit gondolnak mások?
ápr. 4. 08:59
 39/41 anonim ***** válasza:
89%
#37 "ha mutogatja magát" - De ez a te ítéleted. Szerinted ez mutogatást, szerinte pedig semmi különös nincs benne. Ez a gond, szerintem, hogy te egyetlen értelmezésben látod a valóságot és akár egyetlen kép alapján rendkívül határozott módon besorolsz lányokat (akár a barátnődet is) a riboszóma kategóriába, ami nézeteim szerint nagyon durva leegyszerűsítése a dolgoknak.
ápr. 4. 13:19
 40/41 anonim ***** válasza:

13:19

A 30-as és 32-es is hasonlót fogalmazott meg. Akkor nem csak bennetek fogalmazódott meg ilyen gondolat.

ápr. 4. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!