Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ilyen hátsó mutogatós képet rak fel instára az r*bis? Magamutogató?
Az olyan lány aki hasonló képet rak fel instára, az ribis? s*ggmutogató?
Fiúk, nektek milyen lenne a ha barátnőtök elkezdene instára mell/hátsó kiemelős képeket felrakni?
Lányok véleménye is érdekel hogy miért csináljátok ezt. ha amúgy van már pasi.
Hasonlókra gondolok:
Jó, én elengedtelek, ez lesz az utolsó kommentem neked. Ha hülye vagy akkor az is maradsz.
Te szándékosan félrebeszélsz és bemagyarázol magadnak olyan problémákat amik csak a te fejedben léteznek és gátolnak abban, hogy önfeledten élvezd a párod jelenlétét.
Nem értem hogyan hasonlíthatsz össze két ilyen példát. Te szélsőségekben tudsz csak gondolkodni erről a témáról és nincsen köztes opció. Úgy gondolod, hogy majd hozzád fog idomulni a párod mindenben? Nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy az általad beküldött képekkel párhuzamba vonjad azt, hogy félmeztelenre vetkőzöl. Tételezzük fel, hogy a csajod vallásos, te nem vagy az, ő viszont elvárja, hogy legyél az, de te nem akarsz, ő ezt rossz néven veszi és akaratod ellenére kényszerít és ehhez köti az együttléteteket.
De ha az eddigiekből nem jöttél rá, hogy mi a probléma akkor most sem lesz máshogy mert papagáj létedre ugyanazokat mondod.
Beszéltél vele erről? Lehet, hogy szüksége a kommentelőkre, akik megdicsérik őt, mert te esetleg nem szoktad. Másrészt, ezek a képek még nem olyan durvák..
Ha meg igazán szeretitek egymást, meg tudjátok ezt beszélni őszintén.
""Nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy az általad beküldött képekkel párhuzamba vonjad azt, hogy félmeztelenre vetkőzöl.""
Csak egy példa volt. Azért mondtam félmeztelent magamról, mert egy fiú nem tud olyan kihívó lenni ruhákban mint egy lány, egy lánynak rá simul és tapad a ruha stb. Leggingsek, kivágott ruhák stb stb. Szóval csak egy fiú max fél meztelenül lehet olyan mint egy lány segg-mell mutogatással
De köszönöm mindenkinek aki írt, megpróbálom megérteni a ti gondolkodásotokat is
Viszont én legbelül úgy vagyok vele hogy nem vagyok nyugodt annyira ha mutogatja magát
13:19
A 30-as és 32-es is hasonlót fogalmazott meg. Akkor nem csak bennetek fogalmazódott meg ilyen gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!