Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ilyen hátsó mutogatós képet rak fel instára az r*bis? Magamutogató?
Az olyan lány aki hasonló képet rak fel instára, az ribis? s*ggmutogató?
Fiúk, nektek milyen lenne a ha barátnőtök elkezdene instára mell/hátsó kiemelős képeket felrakni?
Lányok véleménye is érdekel hogy miért csináljátok ezt. ha amúgy van már pasi.
Hasonlókra gondolok:
20as igen jól látod
De én így nem tudom elfogadni, hogyha továbbra is folytatná az ilyeneket:/
Ez hogy én elitéltem az ilyen lányokat már mindig bennem marad, és nem hinném hogy változni fogok,
Ha szeret, akkor törli és abbahagyja.. csak így tudnám jól érezni magam vele
Az ő döntése
Lehet pici dolognak tűnik de nekem szúrja a szemem
Köszönöm a segítséged! Elgondolkodtatt azért hogy te így gondolod.
#21 Olyan, mintha keresnéd az alkalmat a szakításra. Kitesz magáról egy teljesen átlagos képet és innentől nem más, mint a többi lány? A többi tulajdonsága nem számít? Csak azért szeretted, mert nem rakott ki magáról képet nyári öltözékben?
(Tudom, ez most olyan, mintha játszanám a hülyét, de tényleg nem értem a helyzetet.)
De nekem az nem átlagos kép amin kiemeli a fenekét, mellét
Mutogatásnak érzem
De igen neked is igazad van. Meg próbálom nem nagy dolognak venni, de azért még beszélni fogok vele róla hogy nekem nem tetszik ha ilyen képeket rak ki magáról
"ha szeret engem akkor letörli az ilyen képeket"
Te fogod eldönteni, hogy milyen képeket tesz ki, azt is te mondod meg neki milyen ruhát vegyen fel? XD Nagyon nagy bajok vannak veled és az a durva, hogy nem is tudod, hogy miért.
Igazad van, teljesen természetes és egészséges dolog mindenkire ráhúzni a ribi jelzőt mert kissé kihivalkodóan öltözik, de ha emiatt valaki hozzávágná a fejedhez, hogy egy gyökér vagy akkor meglennél sértődve. Végülis apácát is szerezhetnél magadnak ennyierővel.
Ne haragudjál meg Kérdező, de amit csinálsz vagy ahogyan gondolkodsz az egy rossz vicc, hogy ez alapján képes vagy elküldeni valakit magad mellől. Neked biztosan valami nagyon komoly birtoklási vágyad van ahogy írták azt korábban, mert épp eszű ember ilyet nem csinál a nőjével.
Neked nem való barátnő, inkább egy alapos önismereti túra fejben. Te elvárod, hogy a másik változzon meg te ennek nem hinném, hogy eleget tennél.
#25 Kérdező, minden kíváncsi szempártól nem óvhatod meg.:/
Ha így nézed a dolgokat, akkor strandra se kéne kimennie a barátnődnek, hiszen ott is látszódik a melle, meg a feneke.
Baszki és nem érti meg... nem érted meg mert nem akarod. Kötöd az ebet a karóhoz és ehhez kötöd a szeretet. Ne takarózzál az érzéseiddel mert ezeknek semmi közük nincs hozzá. Kialakítottál fejedben valami vágyálmot, hogy az adott csajnak ilyennek meg olyan viselkedésűnek kell lenni. Megvannak a fix paraméterek. A tudatodon kívül zsarolod ezt a lányt.
Nincs ezen mit szépíteni, ki kell jönnöd a kis burkodból amit alakítottál magadnak!
" le törli hogyha rosszul esik nekem"
Nem, nem törli le. Mert nincs jogod eldönteni, mert egy olyan dolgot kérsz rajta számon aminek semmi köze nincs a kapcsolatotokhoz. Nem ez az ami gátol titeket a boldogságban, hanem TE ÉS EZ A BIGOTT HOZZÁÁLLÁSOD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!