Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki ilyen hátsó mutogatós...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ilyen hátsó mutogatós képet rak fel instára az r*bis? Magamutogató?

Figyelt kérdés

Az olyan lány aki hasonló képet rak fel instára, az ribis? s*ggmutogató?

Fiúk, nektek milyen lenne a ha barátnőtök elkezdene instára mell/hátsó kiemelős képeket felrakni?

Lányok véleménye is érdekel hogy miért csináljátok ezt. ha amúgy van már pasi.

Hasonlókra gondolok:

[link]

[link]

2024. ápr. 2. 10:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
82%
Akkor tudod, mi a teendő...
2024. ápr. 2. 12:56
 12/41 anonim ***** válasza:
27%
#10 "az egyik alap elvárasom hogy ne mutogassa a seggét és a melleit :(" - Miért? Mi hátrányod származik ebből? Illetve, ha a melleiről nem rakhat ki, akkor az arcáról sem?
2024. ápr. 2. 12:59
 13/41 anonim ***** válasza:
89%

Ezek még annyira nem durvák szerintem, amiket linkeltél.

Viszont elgondolkodnék, van-e elég önbizalma, vagy ennyire szüksége van a likeokra, és ha igen, mi az oka.

2024. ápr. 2. 13:28
 14/41 A kérdező kommentje:

Arról rak ki amiről akar, csak nekem ez nagyon nem tetszik. egyszer sem mondtam hogy az arcáról ne rakhatna ki képet

És szerintem nagyon is van önbizalma, mert nekem mondta hogy milyen jó alakja van

2024. ápr. 2. 13:57
 15/41 anonim ***** válasza:
85%
#14 "csak nekem ez nagyon nem tetszik" - De miért? Elmagyaráznád?
2024. ápr. 2. 14:09
 16/41 anonim ***** válasza:
86%

Azok a képek amiket beküldtél még bőven az okés kategóriában vannak. Túlságosan is előítéletes és prűd vagy. Lehetnek elvárásaid de szerintem te az az ember vagy ha a csaja valami olyat tesz ami egy kicsikét is eltér az általa elképzelt értékrendjéből frusztrált és ideges lesz.

Nem akarod kontrollálni? De akarod.

2024. ápr. 2. 14:32
 17/41 A kérdező kommentje:

Nem akarom kontrollálni, ezért említettem hogy jobban jár a szakítással, vagy pedig ha szeret engem akkor letörli az ilyen képeket

És miért nem tetszik ez? Mert ezelőtt mindig nagyon elitéltem az ilyen lányokat, és mindig le ribiztem őket hogy mekkora egy k..vák hogy kirakják a seggüket meg a mellüket az instára

2024. ápr. 2. 14:42
 18/41 A kérdező kommentje:

De köszi mindenkinek a véleményét, kíváncsi voltam hogy más hogy látja ezt a helyzetet

Nem tudom miért csinálják ezt a lányok

2024. ápr. 2. 14:43
 19/41 anonim ***** válasza:
87%
Azért csinálják, mert hiúak, és jól esik nekik a dicséret, legyezgeti az egójukat.
2024. ápr. 2. 14:45
 20/41 anonim ***** válasza:
86%

#17 "ha szeret engem akkor letörli az ilyen képeket" - Vagy ha te szereted őt, akkor elfogadod így...

"Mert ezelőtt mindig nagyon elitéltem az ilyen lányokat" - Ott van a szemed előtt a tökéletes példa, hogy nem feltétlen ribi az a lány, aki ilyen képeket oszt meg. Ha ezt nem látod be, az nem a barátnőd hibája.

"Nem tudom miért csinálják ezt a lányok" - Önbizalom boost.

2024. ápr. 2. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!