Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tesznek ki a lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesznek ki a lányok közösségi oldalakra magamutogatós képeket?

Figyelt kérdés

Egyre többet látok, sőt, most már mintha ez lenne a trendi. És egyre fiatalabb korban. Már 13 évesek is úgy fotózzák magukat, hogy a feneküket megmutatva, guggolva, a dekoltázsukat mutogatva, csücsörítve, stb.

Miért teszik ezt? Mire jó?

2020. aug. 27. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert utánoznak másokat, azt hiszik hogy ezt kell követni. Én az ilyeneket elkönyvelem r*bancnak, mert az ilyen lányokat általában többen felkeresik, és az ilyen képekkel hódítani akarnak, hogy milyen jó "nők", meg 'pfú de jó a segge' hatást akarnak elérni a neten.

Személy szerint én utálom mikor direkt pucsítanak a képeken, vagy a gerincük S betűt üvölt xd

17/l

2020. aug. 27. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak tippem van: így akarnak népszerűek lenni, ezáltal növelve önbizalmukat, így érezni, hogy valakik, nem pedig senkik.
2020. aug. 27. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1-es nagyon szépen leírta. Egyszerűen figyelemfelkeltés... Nekem már égő ezt nézni főleg instán.
2020. aug. 27. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nézed ezeket? Érdekes, engem is zavar, ki is követtem az ilyen embereket és már csak az érdeklődési körömnek megfelelően látok posztokat.

Az tök mindegy, hogy nevetés miatt lájkolod vagy mert tényleg tetszik: a lájk az lájk! Ez érdekli őket.

2020. aug. 27. 19:34
 5/10 anonim válasza:
100%

Ebben az egészben az a gyönyörű, hogy a férfiaknál meg ez lesz az elvárás, mert már természetes... Picsáskodni kell folyamatosan... Még a szerény, normálisnak tűnő fiúk is ilyen libákra csorgatják a nyálukat...

Elkeserítő.

2020. aug. 27. 20:23
 6/10 A kérdező kommentje:
#4/5. Nem lájkolom, nem is nézem, instám sincs. Ismerőseim szokták néha mutatni, hogy nézzem meg ki mit rakott ki.
2020. aug. 27. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#5. Nincs abban semmi rossz, ha erre csorgatják. Nős, 40+ vagyok. Én is csorgatom. Csak azért azt is tudom, hogy egyik sem kellene. A feleségem pucsítására is csorgatom. Ő viszont van annyira intelligens, hogy csak nekem teszi. Ezért tisztelem, de nagyon. Nem véletlenül lett a feleségem.

Úgy tudnám kifejezni, hogy az ilyen lányok, akikről a kérdésben szó van, a műsort csinálják, mint a moziban. Jó nézni, szórakozni rajta, miközben tudom hogy ez nem a valóság.

2020. aug. 27. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Így akarnak népszerűek lenni. Látják a hírességektől, na de mintha azok ettől lennének híresek.....
2020. aug. 27. 22:21
 9/10 anonim válasza:
29%

Hányok a 7-eshez hasonló "férfiak"-tól.

Jár a szájuk a tiszteletről, de csakazértis szakítanak idő picsanézegetésre.

Most akkor melyik?

Menjél, aztán dugd végig mindet, te nem tudod, hogy mi a tisztelet...

2020. aug. 27. 22:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Na srácok, ne legyünk álszentek, nem csak a lányok posztolgatnak ilyen képeket :D

Szóval ugyanazért, amiért a fiúk is posztolnak tükör előtt izomtrikóban (vagy félmeztelenül) feszítős fotókat ;)

2020. aug. 28. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!