Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ismerkedjek hogyha engem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek hogyha engem zavar ha közben a lány több emberrel beszél?

Figyelt kérdés

Mai világban ( de gondolom ezt senkinek nem kell elmondani) egy átlagos 16 éves gimis lány több sráccal beszél, tökmindegy hogy(jajj csak haverom, osztálytársam, anyám kínja) de beszél és többen csapják neki a szelet.

És ez engem kurvára idegesít, hogy nem lehet egy lánnyal normálisan beszélgetni sem folyékonyan mert 5 emberrel beszél. És mindig kiderül hogy más is van a dologban xd

2024. márc. 30. 23:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát ez ilyen nekem is volt hogy buliban megismertem egy csajt ès volt hogy beszéltünk órákig és kb szófosása volt, de volt hogy sokáig 1 másfél napig nem írt vissza, ami rosszul esett.

De igazából férfiként én is ezt csinálom. Mivel az elején az én dolgom felépíteni a beszélgetést ezért az a napi 3-4 matchem ami van az is néha olyan leterhelő az első pár üzenet erejéig. És sajnos én is szoktam olyat csinálni hogy nem írok vissza a csajnak 1-2 napig. Mert másnak is "kell" írnom meg halogatásra is hajlamos vagyok eleve. Viszont azért igyekszem azoknak a csajoknak akik egyből visszaírnak én is írni hamar, de sokszor őket is megváratom. Ez nem játszmázás a részemről csak fogyatékos vagyok :D

Szóval ez olyan, hogy természetes ha rosszul esik, de mindenki csinálja, hiszen miért pont te lennél akinek csak ìr amikor még nem is ismer?

2024. márc. 31. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!