Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavar, ha ölelés közben feláll a fiúnak?
Figyelt kérdés
Lányként mondjuk szerelmesek lennétek belém, de rólam nem tudnátok, hogy az vagyok-e.2023. okt. 6. 08:37
1/8 anonim válasza:
Biztos kicsit meglepődnék, ha nagyon látványos lenne, de hát ezzel nincs mit tenni, önállóan működik.
2/8 anonim válasza:
Ha ilyen a szerelmem lenne, akkor talán nem nagyon zavarna vagy egyáltalán nem.
3/8 anonim válasza:
Attól függ hol vagyunk. Mert ha a nyílt utcán zavarna. De ha az ágyban összebújva lenne tetszene.
4/8 anonim válasza:
Egy normális lány ezen nem akadna ki.
Ez egy természetes reakció, működik a szexuális vonzalom, működik a pénisz, tombol a hormonja, stb.
5/8 anonim válasza:
Ennek minden normális nő örül. Vonzónak érezheti magát. Semmi kínos nincs ebben. Nem hiszem, hogy ez bárkit zavarna.
6/8 anonim válasza:
Engem nem, de igazából még akkor sem ha egy olyan fiúnak állna fel, aki nekem nem tetszik vagy nem vagyok szerelmes belé, mert ez csak annyit jelent hogy vonzó vagyok valakinek. Tulajdonképpen ez egy bók.
7/8 anonim válasza:
Még jó hogy nem akarjátok felkötni az embert amiért működik a pénisze xd
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez egy amolyan bók. Tetszem a srácnak,vonzónak talál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!