Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok különbséget tenni, hogy a közösségi oldalon kinek hogy reagáltok a képére?
#1 vagyok, még annyi, hogy a szív az olyan kis semmilyen, kb. minden 5. ismerős kapja, azért ölelést nem osztogatom ilyen könnyen!
De amúgy ez mindenkinél más!
Én öleléssel nem szoktam, mert azt a vírus miatt vezették be akkoriban és arra emlékeztet.
Like vagy szív, amit használok. Szívvel akkor reagálok, ha szeretem az illetőt és pl. profilképet cserél vagy olyan képet rak fel, amin ő látszik. Like-al minden másra reagálok, ha tetszik.
"Csak a szívet használom, szerintem "egyenértékű" amúgy a két értékelés.."
Pedig ordítóan nagy a különbség. Az egyik csak egy sima szív, míg a másik megöleli azt a bizonyos szívet.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy 20 méterről levegőbe adott puszi az neked ugyanolyan, mintha közvetlen közelről az arcodra kapnál egyet.
Like-random ismerős, random poszt ami tetszik, komment, amivel egyetértek
Szivecske-olyan embernek megy, akit kedvelek meg olyan posztokra, amit tényleg "imádok"
Ölelés-benne vagyok ilyen csoportokban és akkor szoktam ezt nyomni, mikor úgy érzem, a másiknak szüksége van/megérdemel egy ölelést. Ismerősöknek nem szoktam ilyent nyomni, nekik max chaten küldök olyan emojit/gifet, ha beszélgetés közben szükségét érzem neki
Köszi nektek is!
Utolsó elég anyáskodó természet lehetsz😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!