Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok különbséget tenni, hogy a közösségi oldalon kinek hogy reagáltok a képére?
Figyelt kérdés
Pl. az, hogy sima szívvel (imádom) vagy öleléssel (care) reagáltok az nektek majdnem mindegy vagy van egy nüansznyi különbség? Az ölelés intimebb? Vagy a szív jelent nektek többet?2022. ápr. 18. 17:53
11/11 anonim válasza:
Hát, mit mondjak, az vagyok XD
Mondjuk úgy, ha meglátok egy cuki gyereket vagy állatot, mindig hangosan szóvá teszem és mindig kijöttem a kicsikkel.:)
Az más kérdés, hogy amúgy elég éretlenül nézek ki és esetlen vagyok, szóval oké, anyáskodom, de rám is rám fér, hogy valaki terelgessen, foglalkozzon velem, mert kissé életképtelen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!